Leány U17
ETO FC Győr - PMFC 4-4 (2-4)
ETO FC: Piti – Csóti (Fligh), Krasznai, Gugg (Domján), Ézsely, Szalai M., Hordós, Halmai, Laposova, Szabó P. (Szilvás), Radi (Kovalter). Edző: Mezei Mihály.
Gsz.: Szabó P., Radi, Laposova, Ézsely.
Mezei Mihály: - Balszerencsésen indult számunkra a mérkőzés és az első félidőben annak ellenére, hogy a csapat jó játék mellett sok helyzetet tudott kidolgozni, a vendég csapat lőtte be a helyzeteit és ezáltal dolgozott ki előnyt magának. A csapat tartásáról sokat elmond, hogy az első két bekapott gólunk után rögtön a középkezdésből egalizálni tudunk, így ellenfelünk a 4 rúgott találata ellenére sem tudott megnyugtató előnnyel pihenni menni a szünetben. A második játékrész magabiztosabb játékot, határozottabb felfogást és nagyobb tempót hozott számunkra, ami a játék képét is megváltoztatta. Domináns focit produkált a csapat azzal, hogy nálunk volt a labda és folyamatosan veszélyeztetni kívántuk az ellenfél kapuját. Az utolsó percig bíztak a játékosok abban, hogy ledolgozhatják a hátrányt és ez kifizetődött. Nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl, a sok tanulság mellett a legnagyobb azonban az volt, hogy sosem szabad feladni!

Leány U15
ETO FC Győr – MTK Budapest 3-1 (1-1)
ETO FC: Molnár (Tóth J.) – Pölöskei (Lenti), Bozsóki, Horváth Z., Fligh V. (Pallang), Horváth A., Lakatos P., Haris (Pántya), Verasztó, Kopp, Feil. Edző: Tóth Alexandra.
Gsz.: Kopp (2), Feil.
Tóth Alexandra: - A múlt heti mérkőzéshez képest már sokkal magabiztosabb, bátrabb és kiegyensúlyozottabb volt az egyéni és csapatjáték. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, mert sokat tettek azért, hogy ilyen sikerélményben legyen részük!

Leány U12
ETO FC Győr: Hunyadi Csenge,Rigó Hannah,Bencze Viktória, Kelemen Zsófia, Kelemen Blanka,Vadász Anna, Fatér Lujza, Ollé Dorka, Régi Maja, Rácz -Haklik Réka, Fábry Lia, Döme Dóra, Herczku Lili,Somogyi Alexa,Szűcs Panni, Kecskés Boglárka, Novák Leontina, Szlavonics Dorina. Edző: Tóközi Tímea.
Tóközi Tímea: - Hazai rendezésű tornán minden játékosunk számára tudtunk játéklehetőség biztosítani. Magabiztos játékot mutatott mindkét csapatunk. Gratulálunk a gyerekeknek és köszönjük a szülőknek a biztatást!

Leány U10
ETO FC Győr: Tóth Izabella, Pintér Aliz, Fatér Panka, Tomanicska Dorina, Horváth Cs Liza, Csizi Alexandra, Vajda Kamilla, Bogdán Lucia, Gede Boglárka, Czifrik Emma. Edző: Tóközi Tímea.
Tóközi Tímea: - A lányaink a mai nap folyamán nem igazán tudták azt megmutatni, amit edzéseken. Játszottunk már ennél sokkal ügyesebben is! De előfordul az ilyen is kis gyerekekről beszélünk. Köszönjük a szülőknek a töretlen buzdítást!

Leány U7 – Bozsik fesztivál (Győrújfalu)
ETO FC: Csizi Laura, Budai Emma, Bokor Szofi, Horváth Csinszka, Jerkó Nóra, Kanasz Nagy Hédi, Kiss Vivien, Pintér Abigél. Edző: Keglovich Ferenc.
Keglovich Ferenc: - Ismét két csapattal tudtunk részt venni a tornán. Csak lány csapatokkal játszottunk mérkőztünk meg, a játékosok nagyon ügyesek voltak!