Caola SC Sopron – ETO Akadémia 1-0 (1-0)
Sopron, Városi Stadion. V.: Gáspár (Szalai D., Keszthelyi).

Caola SC Sopron: Acsádi – Bokor, Szabados, Sipőcz (Ignácz 74’), Maka (Schmaler 87’), Weisz (Végh 91’), Balogh F., Fendrik, Kocsis, Auer, Szabó T. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem, Kulcsár, Szujó, Tamás K., Tudor (Herczeg 74’), Mitring (Tollár 84’), Bánáti, Hanzli (Mascoe 81’), Tarcsi, Beugre (Nagy D.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Szabó T. (43’).

A hazai csapat az első félidőben Szabó T. révén értékesített egy büntetőt, amivel megnyerte a megyei rangadót és otthon tartotta a három pontot.
Akadémistáink a következő körben a Komárom gárdáját fogadják hazai környezetben.

Szekeres Adrián: - Igazi megyei rangadó volt, ahol a helyzetek alapján nem érdemeltünk vereséget. A játékosok teljesítményével elégedett vagyok, amit kértünk tőlük, azt végig betartották. Az, hogy ismét pont és rúgott gól nélkül hagytuk el a pályát, ismét a döntéseink miatt volt. Amikor elkezdtem az edzői pályát, nem foglalkoztam a játékvezetők ténykedésével. Ezt nehezen tudom most megtartani, nagyban rányomta a bélyegét a mérkőzés alakulására. Szomorú, hogy az ország legnyugatibb pontján az első perctől kezdve rasszista megnyilvánulásokkal illetik a játékosainkat.