Fotó: Haladás VSE

Szombathelyi MÁV Haladás VSE – ETO Akadémia 1-4 (0-1)
Szombathely, Haladás VSE Sporttelep. V.: Németh G. (Vargha, Kovács L.).

Haladás VSE: Horváth B. – Varga M., Szanczi (Horváth D.), Szabó M. (Győre), Horváth M., Czuczi, Vigh (Macoun), Buzás, Balogh Á. (Árvay), Pap (Tóth M.), Ferencz.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Vera, Urblík, Csáki, Tamás K., Riquelme (Tudor), Vingler (Mitring), Bánáti, Hamed (Lawrenzo), Huszár (Bakó), Tarcsi. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Ferencz ill. Huszár, Mitring, Tarcsi, Lawrenzo.

A 10. percben Vera beadására Huszár érkezett a hosszún, aki a kapuba lőtt 0-1. A második játékrész elején Mitring egy hosszú átadást követően középre cselezett, majd kilőtte a hosszút 0-2. Tovább növeltük az előnyünket, Tarcsi ugrott ki a védők között, akit lerántottak a tizenhatoson belül. A büntetőt a sértett a kapu bal oldalába lőtte 0-3. A negyedik találat előtt Lawrenzo támadta le a hazaiak kapusát, labdát szerzett, majd az üres kapuba lőtt. A végeredményt a hazaiak alakították ki, egy tizenhatoson belüli kavarodás végén Ferencz csavart a kapuba 1-4.
Akadémistáink a következő fordulóban a fővárosba látogatnak, ahol a III. Kerület vendégeként lépnek pályára.

Szekeres Adrián: - Gratulálok a csapatnak, hogy sikerült megszerezni a győzelmet! A játékosok nagyon sokat tettek érte, hogy ilyen nagy arányú győzelmet arassunk. Hozzátartozik, hogy már korábban is nyújtottunk olyan teljesítményt, ami győzelmet érdemelt volna. A mai meccsen is a négy rúgott gólon kívül hagytunk ki helyzeteket, és a második félidőben érződött a csapaton, hogy nagyon mennének előre, a Haladás ezt ki is használta, meg tudtak minket bontani, de szerencsére a védelmünk a helyén volt, és nem alakult ki komolyabb probléma.