FTC-Telekom – ETO FC Győr 8-0 (5-0)
Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont. V.: Ujhelyi (Márkus, Balla).

FTC-Telekom: Kostic – Gődér, Fenyvesi, Hubbard (Czellér 46’), Ott (Csigi 46’), Papp, Nagy V. (Bozsik 57’), Kovács E., Stanovic (Diószegi 43’), Kubassova (Túróczy 69’), Csányi. Vezetőedző: Albert Flórián.

ETO FC Győr: Krizsan (Spilenberg 46’) – Gyürü-Gehrig, Nagy Sz., Szabová, Tóth S. (Farkas L. 60’), Smuk, Konrád (Laposová 69’), Kuntzl (Varga V. 75’), Győri, Rozs (Ézsely 69’), Rajkovic. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Csányi (43’, 66’, 75’, 87’), Kubassova (3’), Gődér (7’), Kovács E. (25’), Hubbard (30’).

A sérülésektől és betegségektől tizedelt, erőltetett menetben lévő friss kupagyőztes csapatunk a bajnokság éllovasának otthonában az U19-es gárda ifjúsági játékosaival lépett pályára.
A mérkőzés 3. percében már előnybe is került a Ferencváros Kubassova révén 1-0. Négy perccel később egy hazai szögletet követően Gődér fejelt a kapuba 2-0. A 25. percben Kovács E. védhetetlenül lőtt a kapunkba 3-0. Félóra játék elteltével Hubbard bombázott a rövid felsőbe 4-0. Az első játékrész végén Csányi magabiztosan értékesítette helyzetét 5-0. A 65. percben Csányi érintés nélkül csavarta a szögletet a kapuba 6-0. Tíz perccel később egy lecsorgó labdára Csányi ért oda elsőként és lőtt a rövid alsóba 7-0. A végeredmény a 87. percben alakult ki, ismét Csányi volt eredményes, aki kilőtte a hosszú sarkot 8-0.

Dörnyei Balázs: - Nagyon sok tapasztalatot gyűjthettek a mai mérkőzésen U19-es játékosaink. Az első perctől az utolsóig becsülettel dolgoztak a pályán, tehát a meccs elérte a célját. A keddi naptól elkezd készülni a csapat, remélhetőleg pár sérültünkkel kiegészülve, és már a jövő heti, Puskás Akadémia elleni találkozóra összpontosítunk, ahol egyértelműen a győzelem a célunk, amivel bebiztosíthatjuk helyünket a bajnoki döntőben.