A 19 esztendős Kulcsár Martin az ETO-ban ismerkedett meg a labdarúgással, itt járta végig a szamárlétrát, ami alatt minden korosztályban meghatározó játékosa volt a csapatnak. A felnőtt labdarúgásban a 2022/23-as szezonban debütált, amikor az ETO Akadémia színeiben pályára lépett a Bicske otthonában.

A fiatal védő nagyon örül a lehetőségnek, amivel mindenképp élni szeretné.

- Nagyon boldog vagyok, hogy a nevelőegyüttesemnél sikerült aláírnom az első profi szerződésem – kezdte Kulcsár Martin. – Gyerekkori álmom vált valóra ezzel. A jövőben mindent meg fogok tenni, hogy odakerüljek az első csapathoz és be tudjak mutatkozni az NB I-ben. Köszönöm a bizalmat a klubtól, azon leszek, hogy ezt megháláljam!

Décsy Ádám 17 esztendős kora ellenére olyan teljesítményt nyújtott az elmúlt időben, amivel ő is kiérdemelte, hogy aláírhassa profi szerződését. A fiatal játékos Veszprémben kezdett el futballozni, ahonnan Fehérvárra került, tavaly nyár óta pedig már az ETO zöld-fehér mezét viseli. Kulcsárhoz hasonlóan ő is büszke rá, hogy Győrben kapta meg ezt a hatalmas lehetőséget.

- Nagyon örülök, hiszen egy ekkora múlttal rendelkező klubnál adatott meg a lehetőség, hogy aláírhattam az első kontraktusomat. Továbbra is keményen fogok dolgozni annak érdekében, hogy minél feljebb jussak a ranglétrán, és debütálni tudjak az első csapatban.

Sok sikert kívánunk fiatal játékosainknak!