Claudiu Bumba a 3. fordulóban lejátszott, MTK elleni hazai mérkőzésen szenvedett bokasérülést, ami után le is kellett cserélni, majd tavalyi házi gólkirályunk hosszabb pihenőre kényszerült. Ma visszatérhetett a pályára, megkezde a futógyakorlatokat, és bízik benne, hogy minél előbb a csapattal készülhet. Bumba nem csak a visszatérés miatt lehet boldog, időközben megszületett második kisfia, így legközelebb már kétgyermekes apukaként léphet pályára ETO mezben.

- Hogy vagy, hogy érzed magad?
- Nagyon boldog vagyok, mert ma elkezdhettem a komolyabb munkát, egyelőre futással. Nagyon örülök, hogy újra a pályán lehetek, és végre azt csinálhatom, amit szeretek: focizni. Remélem, hogy hamarosan újra a százszázalékos teljesítményt tudok nyújtani.

- A tervezettek szerint halad a felépülésed?
- Igen, minden az eltervezettek szerint alakul, ahogy mondtam, jól érzem magam, a gyógyulás útján vagyok, és szépen építem fel újra magamat és a teljesítményemet. Remélem, nemsokára újra a csapattal lehetek.

- Van már kitűzött dátum a visszatérésre?
- Sajnos nem vagyok jós, úgyhogy pontosan nem tudom. Az orvosi stábbal közösen döntve megvárjuk, amíg a lábam teljesen egészséges lesz, nem kockáztatjuk az esetleges újabb sérülést.

- És egy utolsó kérdés, milyen érzés friss, kétgyermekes apukának lenni?
- Csodálatos, mindenkinek ajánlanám, mert a világ legjobb érzése. Értük érdemes élni és dolgozni!