ETO Akadémia – ZTE II. 4-1 (2-0)
Győr, ETO Park. V.: dr. Dédesi (Bencze, Bense) 

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem, Urblík, Csáki, Tamás K., Tudor, Bánáti, Mitring (Kulcsár 90’), Décsy (Bakó 38’), Farkas B. (Lawrenzo 62’), Tarcsi. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

ZTE II.: Senkó – Dóczi, Boros (Dobos 86’), Kapus (Molnár 46’), Bodrogi, Lengyel, Balabás (Mulasics 75’), Kozári (Deme 75’), Baloteli, Kámi, Wolf (Zsiga 75’). Vezetőedző: Koller Zoltán.

Gsz.: Bánáti (9’, 93’), Farkas B. (10’, 62’).

Hosszú sérülése után, a Zalaegerszeg második csapata elleni mérkőzésen tért vissza a pályára Farkas Balázs, aki tevékeny részt vállalt a három pont begyűjtésében.
Már a mérkőzés legelején kétgólos előnybe kerültünk, ugyanis a 9. és a 10. percben is a hálóba találtunk Bánáti és Farkas B. révén, így már ekkor 2-0-t mutatott az eredményjelző. Az első játékrészben már nem is változott az eredmény, így előnnyel vonulhattunk szünetre. A második félidőben ismét Bánáti és Farkas B. volt eredményes, ráadásul a sérülésből visszatérő játékosunk egy gólpasszt is kiosztott, így eredményesen tért vissza a pályára.
Akadémistáink a következő fordulóban a Budaörs otthonában lépnek pályára.

Szekeres Adrián: - Gratulálok a csapatnak és a stábnak, nagyon fontos volt, hogy az első két helyzetünket gólra váltsuk. Külön öröm, hogy a hosszú sérülése után Farkas Balázs ragyogó játékkal tért vissza, mint ahogy az is, hogy fiatal játékosaink kiléptek a komfortzónájukból!