ETO FC Győr – FTC-Telekom 0-1 (0-0)
Győr, ETO Stadion 890 néző. V.: Drabon (Molnár I., Frank).

ETO FC Győr: Borok – Zágonyi, Kovács L., Nagy F., Öreg, Süle (Vida 75’), Savanya (Horváthová 75’), McCarthy (Sali 61’), Vachter, Ladhani, Kocsán. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

FTC: Kostic – Túróczy (Czellér 70’), Gődér, Demeter (Bozsik 59’), Diószegi (Gégény 94’), Fenyvesi, Ott, Nagy V., Edwards, Stanovic, Kubassova. Vezetőedző: Albert Flórián.

Gsz.: Nagy V. (47’).

A mérkőzése első lehetősége csapatunk előtt adódott, Vachter érkezett középen egy beadásra, ám nagy helyzetben hibázott. A 24. percben egy jobboldali támadás végén Diószegi érkezett egy centerezésre, azonban kaput nem talált. Tíz perccel később Ladhani gyönyörű cselekkel került lövőhelyzetbe, a hosszú alsóba tartó labdáját Kostic bravúrral hárította. A 40. percben egy hibánkat kihasználva Nagy V. vezethette rá a kapunkra a labdát, két csel után a felső lécre bombázott. Az első játékrész vége előtt McCarthy beadása perdült fel a kapu előtt, ami így centikkel kerülte csak el a vendégek hálóját. A 47. percben megszerezte az FTC a mindent eldöntő gólt, jobboldalról végeztek el sarokrúgást, amire Nagy V. érkezett és közvetlen közelről bólintott a kapuba 0-1.

A két fél második győzelméig tartó párharc vasárnap a fővárosban folytatódik, 20 órától a Groupama Arénában dől el a bajnoki arany sorsa.

Dörnyei Balázs: - Tipikus egygólos mérkőzés volt, ezt az egy gólt a Ferencváros szerezte.