Érdi VSE – ETO Akadémia 2-3 (1-0)
Érd, Novák Ferenc Érdi Sportközpont. V.: Szommer (Bán, Huszár).

Érdi VSE: Tóth G. – Kárász (Kincses 70’), Suszter (Gyurácz 88’), Rétfalvi (Papp 65’), Farkas B., Németh G., Loboda (Dorogi 65’), Kertai, Juhász B., Gál, Göblyös. Vezetőedző: Domján Attila.

ETO Akadémia: Kocsis – Bíró, Kulcsár, Koncz, Csáki, Deákovits, Kiss M., Herczeg (Mbida 59’), Décsy (Tarcsi 69’), Rátonyi (Csala 78’), Lawrenzo. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gsz.: Suszter (10’), Gyurácz (93’) ill. Deákovits (61’, 72’), Lawrenzo (57’).

A mérkőzés elején megszerezték a vezetést a hazaiak, Suszter góljával már a 10. percben előnybe került az Érd. Az első játékrészben már nem is változott az eredmény, a második játékrészben azonban Deákovits duplájával és Lawrenzo góljával már kettővel is vezettünk 3-1, amire csak a hosszabbításban Gyurácz találatával tudtak válaszolni a vendéglátók.
Fiataljaink tovább folytatták a remek sorozatot, így kellő önbizalommal várhatják a bajnokság egyik esélyese, a Bicske elleni meccset.

Nagy Ádám: - Az első félidőben nem ízlett nekünk az ellenfél hosszú labdás játéka. Nagyon sok második labdát az ellenfél szedett össze, nem tudtunk kezdeményezni mert a labdabirtoklásunk lassabb volt, hátrányba is kerültünk egy kavarodás után. A második félidőben felgyorsult a játékunk visszajöttünk a játékba és nagyon szép gólokkal megfordítottuk a meccset. A második félidőben szinte hibátlanul levédekeztük az ívelgetéseket. Megérdemelt győzelmet arattunk egy nagyon masszív és a játékát tudatosan  játszó élcsapat ellen.