Puskás Akadémia II. – ETO Akadémia 0-2 (0-2)

Felcsút, Puskás Akadémia. V.: György (Sáfárik, Pavlovics).

Puskás II.: Lehoczki – Umathum, Juricic (Szabari 46’), Janyickij, Demeter, Vékony, Markgráf (Fodor 83’), Dymytriiev (Kern 46’), Makara (Bontas 69’), Vajda, Pyschur. Vezetőedző: Vanczák Vilmos.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Kulcsár, Csáki, Szujó (Kovács M. 84’), Tamás K., Tudor (Herczeg 94’), Décsy, Bíró, Mitring, Hamed (Ntsama 89’), Tarcsi. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Kulcsár (14’), Mitring (47’).

Akadémistáink ebben a fordulóban is egy közvetlen riválissal találkoztak. Ezalkalommal a Puskás Akadémia második csapatával csaptak össze, ahol nagyon fontos volt, hogy sikerüljön megismételni a múlt heti győzelmet.
Alig telt el negyedóra a találkozóból, amikor sikerült megszereznünk a vezetést, Kulcsár Martin volt eredményes a 14. percben 0-1. Az első játékrész ráadásában újabb ETO-gól következett, ezúttal Mitring talált a felcsútiak hálójába, így megnyugtató előnnyel vonulhattunk szünetre. A második félidőben az eredmény már nem változott, így a nagyon értékes három ponttal térhettek hazai akadémistáink.
A bajnokságból még három forduló van hátra, a mai győzelemnek köszönhetően már 9 pont az előny a biztos kieső Haladás VSE-vel szemben.
A következő körben a városi rivális Gyirmót második csapatát fogadjuk hazai környezetben.

Szekeres Adrián: - Terhelés szempontjából nem volt egyszerű hetünk, hiszen sok játékos játszott az U19-es kupameccsen, ahol sikerült elérni a bravúrt. Ezután sikerült ma itt is nyerni. Azt gondolom, hogy a futballunk mellé már párosult az is, hogy el tudjuk dönteni a meccset és fegyelmezetten játszottunk. Ennek volt köszönhető a mai három pont. Gratuláció illeti a csapaton kívül a stábot is, mert az egész hetet sikerült kontrollálni és a játékosokat egyenlő fizikális állapotba hozni.