ETO Akadémia – Gyirmót FC Győr II 1-4 (0-1)
Győr, ETO Park. V.: Sveda (Végh M., Kondákor).

ETO Akadémia: Kiss Á. – Décsy, Koncz (Rátonyi), Kulcsár, Tamás K., Tudor, Herczeg (Ntsama), Bíró, Vingler, Hamed (Nagy D.), Tarcsi. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gyirmót II: Gruttó – Peiser, Szabó K., Szűcs P., Lázár, Bagó, Tóth D. (Németh N.), Halácsi, Ominger, Somogyi (Kiss B.), Major. Vezetőedző: Ördög József.

Gsz.: Rátonyi (85’) ill. Peisser (11’, 76’), Lázár (60’), Halácsi (89’).

A 11. percben egy vendég szögletet követően hatalmas góllal megszerezte a vezetést a Gyirmót, Peisser kapásból bombázott a hálóba 0-1. Az első játékrészben már nem változott az eredmény, majd egy óra játékot követően megduplázta előnyét a sárga-kék gárda, Lázár volt eredményes 2-0. Negyedórával később ismét a vendégek találtak a kapuba 0-3, amire a 84. percben Rátonyi révén tudtunk válaszolni, ám a 89. percben Halácsi góljával a vendégek lezárták a találkozót.

Szekeres Adrián: - Gratulálok a Gyirmót csapatának a győzelemhez, a lehetőségeiket magabiztosan kihasználták! Türelmes embernek tartom magam, de ma ilyen játékvezetői ítéletek után nehéz volt annak maradni. A mérkőzést befolyásoló hibák voltak, sajnos nem érzik a játékvezetők ennek a súlyát. Nagyobb probléma, hogy a játékosaimat is elvitték az érzelmek. Kevesebbet foglalkoztak a játékkal, ám mikor azt tették, ziccereink, lehetőségeink voltak, de a kellő mentális frissesség nem volt meg bizonyos szituációkban. Ebből tanulnunk kell, de ilyen körülmények között nehéz volt a három pontot megszerezni, ahogy az eredmény mutatja, nem is sikerült.