ETO FC Győr – BFC Siófok 4–2 (3–1)
Győr, ETO Stadion 1544 néző. V.: Kovács I. (Ország, Vörös).

ETO: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor, Vianna, Tóth R., Diarra (Boschilia 73’), Bumba (Anton 81’), Csontos (Vingler 81’), Skvarka, Kröhn (Huszár 73’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Siófok: Winter – Varjas, Hegedűs, Vékony, Varga B., Major (György), Kovács B. (Németh B. 46’), Posztobányi (Nemes 69’), Kitl (Tóth B. 69’), Gyurkits (Svedjuk 76’), Dénes. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Gsz.: Csontos (29’), Tóth R. (31’), Diarra (42’), Kröhn (71’) ill. Dénes (36’), Németh B. (85’).

A 4. percben komoly lehetőség alakult ki a vendégek kapuja előtt, Vianna ment le az alapvonalig, középre adásáról Skvarka kevéssel maradt le. A 7. percben Dénes lövése kerülte el a kapunkat. A 24. percben Csontos szereztt labdát az ellenfél térfelének közepén, rávezette a védelemre, ám utolsó passza pontatlanra sikerült, így elhárult a veszély a siófoki kapu előtt. Félóra játék után Csontos lőtte ki a bal alsót, amivel megszereztük a vezetést 1-0. Két perccel később megdupláztuk az előnyt. egy szögletet követően Tóth R. fejelt a hálóba a felsőléc segítségével 2-0. Négy perccel később szépített a Siófok, Dénes szaladt el a baloldalon, lövésébe Ruisz csak beleérni tudott, így jutott a labda a gólvonalon túlra 2-1. A 42. percben Diarra ballábas lövése talált utat a hálóba, amivel újra két góllal vezettünk 3-1. A második félidő legelején Csontos ugratta ki Skvarkát, aki eltolta a labdát. kifutó Winter mellett, passza után azonban felszabadítottak a védők. A 66. percben Bumba kemény lövése kevéssel ment el a kapu mellett. A 71. percben Diarra szépen tálalt a középen érkező Kröhn elé, aki higgadtan passzolt a kapuba 4-1. Öt perccel később György lövése után Ruisz védett bravúrral. A 77. percben Bumba átadását követően Huszár lőtt kapásból, ám a kaput nem találta el. A végeredmény a 85. percben alakult ki, amikor egy lecsorgót Németh B. vágott a léc alá 4-2.

Kuznyecov Szergej: - Dicséret illeti a játékosokat, ám természetesen még mindig vannak dolgok, amin javítanunk kell. Azon fogunk dolgozni, hogy azt az intenzitást tudjuk diktálni egész mérkőzésen, amit az elején mutattunk. Szurkolóink nagyon jó hangulatot teremtettek, jó volt látni, hogy élvezték az összecsapást, és reméljük, hogy egyre többen lesznek a stadionban.