ETO FC Győr – Vasas FC 3–2 (3–2)
Győr, ETO Park, 7470 néző. V.: Bogár (Tóth II., Szert).

ETO: Gyurákovics – Vera (Kiss M. 87’), Szépe, Boldor, Csontos, Bánáti (Vingler 66’), Anton (Riquelme 87’), Diarra (Farkas B. 80’), Bumba, Skvarka, Lukics (Kröhn 66’). Vezetőedző: Borbély Balázs. 

VASAS: Jova – Pávkovics (Deutsch 85’), Otigba, Baráth, Hidi M., Bakti (Girsik 85’), Berecz Zs., Hinora (Holender 61’), Doktorics, Radó, Tóth M. (Zimonyi 55’). Vezetőedző: Gera Zoltán.

Gsz.: Bumba (8’, 46’), Lukics (23.) ill. Radó (3’), Tóth M. (10’).

Kiállítva: Holender (a lefújás után).

Nagyon gyors gólváltással indult a találkozó, már a 3. percben megszerezte a vezetést a Vasas, Radó egy kiugrás után emelt Gyurákovics felett a kapunkba 0-1. Öt perccel később jött az egyenlítés, Bumba a hosszú kapufa mellől bólintott a hálóba 1-1. A 10. percben egy jobboldali beadást Tóth M. előre vetődve fejelt a kapunkba 1-2. Bő negyedóra játék után Bumba ballábas lövése a felső lécen csattant. A 23. percben Lukic ugrott ki a leshatáron, lerázta védőjét, majd higgadtan gurított a kapuba 2-2. A 37. percben Diarra cselezett középre, bombája kevéssel szállt el a kapu fölött. Az első játékrész hosszabbításában újra Bumba volt eredményes, közelről gurított a gólvonalon túlra 3-2. A második félidő elején Tóth M. került helyzetbe, Gyurákovics bravúrral védeni tudott. A 72. percben ismét Gyurákovics volt a főszereplő, egy közeli lövést hárított. A hátralévő időben veszélyeztetett a Vasas, ám sikerült hátul kivédekezni a rohamokat, így itthon tartottuk a három pontot, amivel óriásit léptünk a célunk elérése érdekében.

Borbély Balázs: - Egészen élvezetes első félidőt játszottunk, mindkét csapat részéről minőségi produkció volt. 3-2-es vezetéssel mehettünk szünetre, az első félidei teljesítményünk miatt megérdemeltük ezt az eredményt. A második félidő már inkább a Vasasról szólt, nem nagyon tudtuk megtartani a labdát az ellenfél térfelén, helyzetbe sem igazán tudtunk kerülni. Nagyon beszorítottak minket, főleg a végén, csak a szerencsén és a kapusunkon múlott, hogy megnyertük a mérkőzést. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki kijött a meccsre, és szurkolt nekünk, a 12. játékosunk volt a közönség, a végjátékot nem tudtuk volna lehozni nélkülük!