PMFC – ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Pécs, PMFC Stadion. V.: Kovács J. Z. (Rózsa, Ring). 

PMFC: Helesfay – Takács, Rácz L., Pejovic, Hadaró (Majnovics 60’), Hudák (Vas B. 70’), Krausz, Terbe (Szeles 89’), Bachesz (Gera 89’), Szabó M., Gyurkits (Tóth-Gábor 70’). Megbízott edző: Németh Zsolt.

ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna, Vingler (Tóth R. 82’), Anton, Bumba (Kröhn 82’), Skvarka (Keresztes K. 82’), Huszár (Hamed 60’), Diarra (Riquelme 70’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Huszár (25’).

Az első perctől kezdve próbáltuk a kapuja elé szorítani a pécsieket. Különösen a baloldalunk játszott veszélyesen, aminek a 25. percben meg is lett az eredménye, Vianna ment el sokadjára a szélen, élesen belőtt labdájára Huszár érkezett középen, aki közelről a hálóba továbbított 0-1. A hazaiak leginkább pontrúgások után próbáltak veszélyeztetni, ám vagy nem találtak kaput, vagy pedig Ruisz mozdult ki jól a kapujából. A második félidő legelején Diarra ment el a jobboldalon, középre cselezte magát, majd lövését könnyedén védte Helesfay. A második játékrészben nagyobb helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki, így Huszár góljával megnyertük a mérkőzést és három ponttal utazhatunk haza.

Antonio Munoz: - Az egész mérkőzés alatt jó teljesítményt nyújtott a csapat. Örülök, hogy nullára hoztuk a meccset, nagyon szép munka volt a srácoktól, a legfontosabb, hogy három ponttal térhetünk haza.