Nem tétlenkedtünk az NB I-be való feljutásunk óta. Az elmúlt hetekben korszerűsítettük edzőlétesítményeinket, öltözőinket és sajtószobánkat, hogy mindenki a legjobban tudjon teljesíteni a ránk váró időszakban. Az első új igazolások már megérkeztek a múlt héten, és a következő hetekben is folytatjuk a csapat megerősítését. Az NB I-be való feljutás nemcsak azt jelenti, hogy a jövőben férfi első csapatunknak magasabb szinten kell teljesítenie, hanem az egész klubnak és minden osztályának újabb és bonyolultabb kihívásokkal kell szembenéznie, amelyek nem csak anyagi támogatást igényelnek majd a tulajdonostól.

A Ti rendíthetetlen támogatásotok nagymértékben hozzájárult a feljutásunkhoz. Július 26-tól kezdődően még nagyobb szükségünk lesz tiszteletre méltó elszántságotokra, hogy hétről hétre megvívjuk csatáinkat Magyarország legjobb csapataival. Lassan, de biztosan haladunk az ETO régi dicsőségének visszaállítása felé. Július 9-én elindítjuk új szezonbérlet kampányunkat, és arra kérünk benneteket, kedves ETO-szurkolók, hogy támogassátok azzal közös klubunkat, hogy megvásároljátok a szezonbérletet mint a zöld-fehérek iránti örök hűségetek jelét. Célunk az volt, hogy áraink ne legyenek sem magasabbak, sem alacsonyabbak az NB I-es társainkénál. Tisztában vagyunk létesítményeink jelenlegi állapotával, és ígérjük, hogy tovább dolgozunk stadionunk fejlesztésének tervein a szurkolói élmény és a kényelem növelésének érdekében. Terveinket a következő hónapok során egy szurkolói találkozó keretében szándékozunk bemutatni.

A szezon fő célja, hogy folytassuk a klubfejlesztést, és versenyképessé váljunk az NB I-ben. Tiszteletreméltó támogatásotokkal arra törekszünk, hogy megtartsuk nehezen megszerzett helyünket az élvonalban. Ez a szezon a kemény munkáról, az elszántságról és remélhetőleg az emlékezetes pillanatokról fog szólni. Kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk a harcban, támogassátok a csapatot a kihívások harctüzében – és ünnepeljük közösen közös sikereinket.

Aki szívvel harcol, sosem veszít.