ETO Akadémia – Balatonfüredi FC 4-0 (2-0)
Győr, ETO Park. V.: Kreitl (Molnár I., Frank).

ETO Akadémia: Kocsis B. – Kulcsár, Szujó (Mitring 69’), Csáki, Tamás K., Tudor, Décsy, Bíró (Rátonyi 85’), Hamed (Ntsama 80’), Bánáti (Nagy D. 85’), Tarcsi (Herczeg 85’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Balatonfüredi FC: Erdélyi – Mayer J., Farkas D., Mayer G. (Nagy B. 46’), Lasz, Burucz (Tóth G. 46’), Pécseli, Bartha (Hetesi 46’), Szabó B. (Török 40’), Nagy R. (Imre 46’), Horváth Á. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

Gsz.: Hamed (12’, 76’), Csáki (42’), Tudor (90’).

Kiállítva: Farkas D. (89’).

Újabb fontos mérkőzésen lépett pályára az ETO Akadémia, ami a tabellán az egyik közvetlen riválist fogadta hazai pályán.

Még negyedóra sem telt el a mérkőzésből, amikor megszereztük a vezetést, Hamed talált az ellenfél hálójába 1-0. A játékrész végéhez közeledve Csáki is bevette az ellenfél kapuját, így kétgólos előnnyel vonulhattunk szünetre 2-0. A 76. percben eldőltek a lényegi kérdések, Hamed saját maga második, csapata harmadik gólját szerezte 3-0. A hajrára emberelőnybe kerültünk, Farkas Dánielnek mutatta fel a játékvezető a piros lapot. Egy perccel később kialakult a végeredmény, Tudor a 90. percben megszerezte a negyedik találatot, ezzel lezárta a találkozót.
Jövő héten újabb fontos találkozó vár fiataljainkra, akik a Puskás Akadémia második csapatához látogatnak.

Szekeres Adrián: - Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Maradéktalanul végrehajtották azt, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. Nagyon fontos volt, hogy az első helyzetünket gólra váltsuk, és fegyelmezetten védekezzünk. Ez ma megtörtént, ennek köszönhető a megérdemelt győzelmünk. A Balatonfüred sérült játékosainak mielőbb felépülést kívánunk!