Budafoki MTE – ETO FC Győr 2-1 (0-0)
Budafok, BMTE Sporttelep. V.: Antal (ifj. Varga G., Márkus).

BUDAFOK: Gundel-Takács – Fekete M., Oláh, Kalmár O., Horváth O., Csonka A., Soltész, Zsóri (Nagy G. 86’), Németh M. (Szerető 64’), Kovács D. (Merényi 86’), Vasvári (Elek 90+2’). Vezetőedző: Dajka László.

ETO: Ruisz – Kiss M. (Vera 72’), Szépe, Boldor, Vianna, Tóth R. (Vingler 46’), Diarra, Bumba, Csontos D. (Boschilia 66’), Skvarka, Kröhn (Huszár 66’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Gsz.: Kovács D. (65’), Oláh (80’) ill. Bumba (58’).

Még egy perc sem telt el a mérkőzésből, amikor komoly lehetőség adódott előttünk. Diarra készítette le lövésre Bumbának, aki kevéssel lőtt a kapu mellé. A 6. percben egy balról belőtt szabadrúgást Kovács D. fejelt közelről kapura, Ruisz bravúrral tolta szögletre a játékszert. Négy perccel később Skvarka cselezte középre magát, megpattanó lövését Gundel-Takács védte. A 14. percben Zsóri játszotta tisztára magát a tizenhatoson belül, lövését követően Ruisz védett nagyot. A 18. percben Csontos szabadrúgására Vianna érkezett a hosszún, aki kevéssel fejelt a kapu fölé. Félóra játék után Skvarka érkezett Bumba beadására, csapatkapitányunk közelről, centikkel pörgetett a kapu mellé. Az első félidő ráadásában Vianna szánta lövésre magát távolról, bombája kevéssel tévesztett célt. Az 57. percben Vianna használta ki a hazaiak elmélázását, megtolta a kifutó Gundel-Takács mellett a labdát, aki buktatta a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Bumba magabiztosan értékesítette 0-1. A 65. percben egyenlített a Budafok, Kovács D. csúsztatott bele a labdába a kapunk előterében, ami így a hosszúba vágódott 1-1. A 78. percben Diarra ballábas lövése ment a kapu fölé. A 80. percben Oláh egy kipattanót lőtt rá fordulatból, Ruisz csak beleérni tudott, a labda a kapunkban kötött ki 2-1. A hátralévő időben már nem sikerült egyenlítenünk, így a Budafok otthon tartotta a három pontot.

Koznyecov Szergej: - Küzdelmes mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Tudtuk, hogy a hazaiak erősek a pontrúgásoknál, ezekből szereztek is két gólt. Sok lehetőséget teremtettünk, amikből előnyt kellett volna kialakítanunk. 1-0-nál volt két-három helyzetünk, amikkel lezárhattuk volna a meccset, de a Budafok vissza tudott jönni, fordítottak, nekünk pedig már nem sikerült gólt szerezni.