Szombathelyi Haladás – ETO FC Győr 1-3 (0-1)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 1290 néző. V.: Zierkelbach Péter (Kiss B., Vörös).

HALADÁS: Pálfi – Nyíri (Horváth A. 74’), Jagodics, Csonka B., Bolla (Beronja 46’), Zvekanov, Szakály A. (Horváth R. 46’), Mohos (Szijjártó 61’), Rácz B., Erdei, Kelemen M. (Pintér F. 61’). Vezetőedző: Alekszandar Jovics.

ETO: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor, Vianna, Tóth R., Diarra (Huszár 72’), Bumba (Vingler 82’), Csontos (Boschilia 46’), Skvarka (Riquelme 85’), Kröhn (Hamed 82’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Gsz.: Beronja (91’), ill. Bumba (13’ – 11-esből), Kröhn (70’), Szépe (90’).

Kiállítva: Rácz (11’).

A 11. percben Szépe fejese után Rácz kézzel ütött a labdába a gólvonalon, amiért a játékvezető kiállítást és büntetőt ítélt. A tizenegyest Bumba magabiztosan váltotta gólra 0-1. A 23. percben Kröhn lépett el a baloldalon, centerezésére Diarra érkezett, aki ziccerben nem talált a kapuba. Három perccel később Kiss M. szöglete szállt át a hosszúra, ahol Szépe közelről a bal kapufát találta el. A 42. percben Csontos szabadrúgása szállt a hosszú kapufa irányába, ahol Tóth R. és Szépe érkezett, ám egyikük sem tudott a hálóba találni közelről. A következő akcióból Mohos szaladt végig a térfelünkön, a visszazáró Vianna utolsó emberként tudott menteni. Az 50. percben szép támadás végén Kröhn talált a hálóba, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. Négy perccel később a félpályán szereztünk labdát, ami után Kröhn ugrott ki, rávezette a kapura a labdát, lapos lövését Pálfi lábbal védte. A 66. percben Diarra szerzett labdát egy védelmi hibát követően, ám helyzetben nem talált kaput. A 70. percben megdupláztuk az előnyt! Boldor ugratta ki Bumbát, aki remekül centerezett, az érkező Kröhn közelről a hálóba lőtt 0-2. Az utolsó tíz percre fordulva Kröhn vállakozott ballal, bombája kevéssel kerülte el a kaput. A rendes játékidő utolsó percében Szépe maradt elöl egy támadásnál, védőnk a hosszún helyezkedve fejelt a hálóba 0-3. A hosszabbítás első percében szépítettek a hazaiak, Beronja lövésébe Ruisz csak beleérni tudott, a labda átjutott a gólvonalon 1-3

Kuznyecov Szergej: - Nagyon kemény mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott, hiszen a Haladás jól szerepelt az utolsó mérkőzésein. Számítottunk arra is, hogy kemény, ideges találkozó lesz, amit mi korábban is eldönthettünk volna. Sajnos nem jól használtuk ki a lehetőségeinket. Azt kértem a játékosoktól, hogy nyugodjanak meg, koncentráljunk és akkor jönni fog az eredmény. Mindenféleképp meg kell dicsérni a hazai csapatot is, mert végig küzdöttek és próbálkoztak.