ZTE FC – ETO FC Győr 1-2 (1-0)
Zalaegerszeg, ZTE Aréna. V.: Kovács I. (Huszár, Ország).

ZTE FC: Gundel-Takács – Szendrei, Sztefanosz, Várkonyi, Csóka, Szankovics, Dénes (Spoljaric 81’), Kiss B. (Ipalibo 69’), Croizet (Csonka 81’), Mim (Fucak 87’), Sajbán. Vezetőedző: Márton Gábor.

ETO FC Győr: Gyurákovics – Albion, Bitri, Szépe, Heitor, Stefulj, Tóth R. (Anton 68’), Ouro (Boldor 93’), Sahli (Bumba 68’), Gavric (Diarra 68’), Benbouali (Krivokapic 88’). Vezetőedző: Borbély Balázs.

Gsz.: Croizet (26’) ill. Bitri (72’), Bumba (82’).

Az első lehetőség szűk negyedóra elteltével a hazaiak előtt adódott, a 14. percben Croizet tálalt Kiss B. elé, aki a jobb kapufát lőtte telibe. A következő percben Stefulj adott középre, a hosszún érkező Albion lövése egy védőről szögletre vágódott. A 26. percben megszerezte a vezetést a ZTE, Croizet a tizenhatoson belül ballal kilőtte a jobb alsót 1-0. Az 55. percben Stafulj lőtt kapásból, Gundel-Takács hatalmas bravúrral védett. A 61. percben kavarodás alakult ki a zalaegerszegi kapu előtt, Benbouali próbálkozását gyűjtötte be Gundel-Takács. A 72. percben Bitri előbb fejjel próbálkozott, ekkor még nem sikerült a kapuba találnia, ám az ismétlést, háttal a kapuknak, ollózva juttatta a hálóba 1-1. A három pont sorsa a 82. percben dőlt el, szép támadást vezettünk, aminek a végén a középen érkező Bumba juttatta a kapuba Diarra beadását 1-2.
A második félidőben egészen más arcát mutatta együttesünk, mint az elsőben, ami meg is hozta a fordítást, és értékes 3 ponttal gazdagodtunk, amivel feljebb kapaszkodtunk a tabellán.