Credobus Mosonmagyaróvár – ETO Akadémia 2-0 (1-0)
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. V.: Iványi (Jakab, Aczél).

MTE: Kovács B. – Czingráber, Oláh (Pap 67’), Sipos (Buglyó 77’), Illés (Gera 91’), Kövesdi (Gaál-Horváth 91’), Gáncs, Smeringa (Monda 67’), Pongrácz, Lasz, Mayer. Vezetőedző: Weitner Ádám.

ETO Akadémia: Ruisz – Csala (Varga O. 77’), Kulcsár, Koncz, Bíró (Selyem 54’), Kiss M., Vingler, Herczeg (Deákovits 46’), Kröhn, Lawrenzo (Rátonyi 64’), Bánáti. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gsz.: Illés (1’, 72’)

Nem telt el egy perc sem a mérkőzésből, amikor megszerezték a vezetést a hazaiak. Ruisz akarta megjátszani a társát, ám a közbelépő Illés lábára dobta a labdát, ami így a kapunkban kötött ki 1-0. Az első félidőben a Mosonmagyaróvár büntetőhöz jutott, azonban nem tudták gólra váltani, így már nem változott az állás, a végeredmény a 72. percben alakult ki, amikor Illés egy hosszú indítást követően emelte a kapunkba a labdát, megszerezve csapata és saját maga második gólját 2-0.

Fiataljainkra a 11. fordulóban újabb komoly erőfelmérő vár, ugyanis a Puskás Akadémia második csapatát fogadják az ETO Parkban.

Nagy Ádám: - Az első percek okozta sokkból, nehezen tudtunk felocsúdni. A második játékrészben változtatnunk kellett, de kellő átütőerőt nem éreztem a csapatban hogy visszajöjjünk a meccsbe, amit Illés egy extra megoldással le is zárt.