III. Ker. TVE – ETO Akadémia 2-1 (1-0)
Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep. V.: Drabon (ifj. Imrő, Topálszki).

III. Ker. TVE: Hajagos – Hegyi (Kapronczai 76’), Cseszneki (Török 67’), Erdei, Zámbó (Árva 61’), Pálvölgyi, Vankó (Bartos 76’), Szalka (Kamarás 67’), Marques-Airosa, Buda, Barczi. Vezetőedző:

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem (William 66’), Csáki, Urblík, Kulcsár, Tudor (Tamás K. 66’), Mitring, Décsy, Bánáti, Tarcsi, Lawrenzo (Nagy D. 90’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Szalka (35’), Erdei (49’) ill. Lawrenzo (57’).

A 35. percben Barczi átadását követően Szalka fejes góljával került előnybe a hazai csapat 1-0. A második félidő elején növelni tudta az előnyét a III. Kerület, Erdei talált a kapunkba 2-0. Az 57. percben Lawrenzo révén összejött a szépítés, majd ezután is helyzeteket dolgoztunk ki, de egyenlíteni sajnos már nem sikerült, így a fővárosi csapat otthon tartotta a három pontot.

Szekeres Adrián: - Büszke vagyok a játékosokra, amit elterveztünk, azt nagy százalékban végre is hajtottuk. A mai napon nem érdemeltünk vereséget, a helyzetek alapján a második félidőben benne volt az egyenlítés. Az osztály legjobban futballozó csapata ellen tudtunk jó teljesítményt nyújtani.