A válogatott mérkőzések miatti szünet után ezúttal nem bajnoki, hanem kupamérkőzésen lép pályára együttesünk. Borbély Balázs csapata az NB III Észak-Keleti csoportjában jelenleg 6. helyen álló Putnok otthonában lép pályára.
A házigazdák, akik az első körtől már érdekeltek a kupában, előbb a Vizslás SE, majd pedig az SBTC ellen harcolták ki a továbbjutást. Számunkra most indul a sorozat, melyben egyértelmű cél a továbbjutás, ám senki nem veszi félvállról az összecsapást és a harmadosztályú ellenfelet. Ennek fényében készítette fel a csapatot a szakmai stáb.

- Nem kifejezetten a kupára készültünk, próbáltuk ezt az időszakot megfelelően kihasználni, amíg nincs bajnoki meccs. Érkeztek új játékosok, akiket be kell építeni a csapatba, próbálunk nekik segíteni az adaptációban, erre áldoztuk be a DAC elleni mérkőzést is. A Putnok elleni találkozót úgy szeretnénk hasznosítani, hogy az új emberek biztosítunk kellő játékpercet, emellett viszont meg kell lennie a megfelelő összhangnak a játékosok között. Egyértelmű célunk, hogy tovább akarunk jutni – mondta Borbély Balázs.

A találkozó 15 órakor kezdődik, melyet a hazai csapat kérésére élőben nem közvetítünk, ám a mérkőzés után videós összefoglalóval jelentkezünk.

Szurkolóink a Thomori utca felől jutnak be a mérkőzésre (parkolásra is itt van lehetőség), melyre a belépő ára egységesen 1000 Ft.