Fotó: daniartwork

Az első találkozót a nagy melegben, hatalmas küzdelem és kevés helyzet jellemezte. A mérkőzésen egy gól született, viszont a játékvezető több színes lapot, így három pirosat is kiosztott. E miatt mindkét csapat kénytelen lesz majd változtatni az összeállításán, és nagy kérdés, hogy az eltiltás vagy a sérülés miatt hiányzókat miként pótolják majd a szakvezetők... Biztosan nagy csata lesz a döntő második mérkőzésén is, ahol az akaraterőnek, a szerencsének, és természetesen a külső támogatásnak is nagy szerepe lehet.

- Amikor hétfőn este a budapesti mérkőzésről visszaérkeztünk a győri stadionba, a Vasas vezetett az ETO ellen, de a közönség fantasztikus volt, és a szurkolók nagy szerepet vállaltak abban, hogy csapatunk megfordítsa a rangadót – mondat Süle Dóra, az ETO FC válogatott játékosa. – Tombolt a stadion, nagyon régen volt ehhez hasonló hangulat Győrben, ilyen közegben egyszerűen nem lehetett veszíteni! Mi is nagyon szurkoltunk a srácoknak, és bízunk benne, hogy hamarosan megint lesz élvonalbeli férficsapata is a klubnak. Ránk még vár egy nagyon nehéznek ígérkező döntő mérkőzés a Fradi ellen, ha nyerünk, az aranyéremmel, a BL-indulással, újabb sporttörténelmet írhatunk az idén százhúsz éves klubunk életében. Ígérhetem a csapat nevében, hogy mindent elkövetünk majd a pályán a siker érdekében, de nagy szükségünk volna a nézőtérről érkező támogatásra, most nekünk is sokat segíthetnek az ETO-szurkolók! Remélem, hogy a pünkösdhétfő után a csütörtök és a vasárnap is majd az ETO sikereitől lesz hangos! Gyertek el, és legyünk együtt bajnokok!

Az ETO-FTC mérkőzés csütörtökön 17.30 órakor lesz a stadionban, ahol a nyugati lelátó alsó szintjén, ingyen tekinthetik meg a találkozót az érdeklődők! (A döntőt az M4Sport televízió élőben közvetíti.)