FC DAC 1904 – ETO FC Győr 2-1 (1-0)
Dunaszerdahely, MOL Academy.

FC DAC: Popovic – Dimun, Ramadan, Brunetti, Andzouana, Csinger, Redzic, Vitális, Kacharaba, Trusa, Yupi. Cserék: Filipe, Kaltsas, Dolcek, Bősze, Mendez, Herc, Kasa, Almási, Tuboly.

ETO FC: Petras (Gyurákovics 61’) – Vera (Albion 46’), Szépe, Boldor (Diarra 46’), Keresztes (Krpic 61’), Csontos (Vianna 46’), Vingler (Tóth R. 46’), Anton (Boschilia 76’), Skvarka, Lukic (Farkas B. 46’), Bumba. Vezetőedző: Borbély Balázs.

Gsz.: Redzic (43’), Bősze (84’) ill. Bumba (70’).

A héten második alkalommal lépett pályára együttesünk, ismét a dunaszerdahelyi MOL Akadémián játszottunk, ezúttal a szlovák élvonalbeli DAC ellen.
A 2. percben Ramadan lövését tolta szögletre Petras, majd utána egy kavarodást követően védett ismét nagyot. A 18. percben Anton távoli bombáját védte a hazai kapus. Az első félidő végén megszerezték a vezetést a hazaiak, Redzic ugrott ki a leshatáron, majd eltolta a labdát a kifutó Petras mellett, majd a hálóba lőtt 1-0. A második félidő elején Bumba ballábas lövése kevéssel ment el a kapu mellett. Az 53. percben Petras mutatott be két nagy védést, előbb Vitális lapos lövését hárította, majd Mendez hosszúba tartó próbálkozását tolta szögletre. A 70. percben jött az egyenlítés, Anton bombázott kapura egy szabadrúgást, amit a vendégek kapusa kiütött, a kipattanó Bumba elé került, aki a jobb felsőbe lőtt 1-1. A 84. percben egy beadás jutott át a hosszúra, ahol Bősze elé került és a hálóba lőtt 2-1. Három perccel később Almási egy csel után lőtt, Gyurákovics védett hatalmasat. Az eredmény már nem változott, így 2-1-es DAC győzelem született.
Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését jövő szombaton a fővárosban, a Kisvárda ellen játssza.