Budaörs – ETO Akadémia 3-2 (2-0)
Budaörs, Városi Stadion. V.: Molnár R. (Kondákor, Szabados). 

Budaörs: Schrenck – Petneházi (Ferkel 9’), Lami, Budai, Tányéros, Szamosi (Szécsi 73’), Fekete, Horváth E. (Balajti 73’), Gula, Sajbán, Váradi (Khiesz 78’). Vezetőedző: Bognár György.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem (Bíró 61’), Csáki, Szujó (Kulcsár 46’), Tamás K., Riquelme (Bánáti 46’), Tudor, Décsy (Herczeg 61’), Hamed (Ntsama 46’), Tarcsi, Abraham. Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Horváth E. (15’), Sajbán (35’), Fekete (59’) ill. Ntsama (58’), Bánáti (72’).

Negyedóra játék elteltével megszerezte a vezetést a Budaörs. Horváth E. fejjel juttatta a kapunkba a labdát 1-0. Még az első játékrészben sikerült megdupláznia az előnyét a hazai gárdának, ezúttal Sajbán volt eredményes 2-0. Az 58. percben Ntsama góljával felzárkóztunk egy gólra 2-1, ám egy perccel később már újra kettő volt közte, ugyanis Fekete talált a kapunkba. Az utolsó negyedórára fordulva ismét szoros lett az eredmény, Bánáti találata után 3-2 állt az eredményjelzőn. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, így a rutinos hazai csapat mindhárom pontot otthon tartotta.
Akadémistáink a következő fordulóban hazai környezetben lépnek pályára, a Balatonfüredet fogadják a 26. játéknapon.

Szekeres Adrián: - Nem játszottunk jól, egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek. Ezen a szinten ezt már nem engedhetjük meg magunknak, sajnos nem ez volt az első alkalom. bajnokságban. Ebben mindenképp fejlődnünk kell!

Fotó: Budaörsi Sport Club Labdarúgó Szakosztály