ETO FC Győr - Soroksár SC 2-0 (0-0)
Győr, ETO Stadion 2078 néző. V.: Sipos (Szécsényi, Mohos).

ETO: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor (Szujó 59’), Vianna, Tóth R., Diarra (Hamed 92’), Bumba (Anton 92’), Csontos (Boschilia 87’), Skvarka, Kröhn (Huszár M. 87’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

Soroksár: Mergl – Króner, Shadirac, Kékesi, Kaján, Tóth A., Németh E., Gálfi (Varga Z. 68’), Köböl (Dragóner 68’), Korozmán (Borbély 81’), Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Gsz.: Bumba (58’), Skvarka (90’).

Az első komoly lehetőség a vendégek előtt adódott, a 21. percben Korozmán megpattanó lövése találta el a jobb kapufát, amit ezután Ruisz begyűjtött. A 36. percben Gálfi lövését tolta szögletre Ruisz. Az első játékrész végén Mergl jött ki a kapujából, és fejelte vissza a labdát a mezőnybe, ami Kröhn elé került, támadónk centikkel emelt a kapu mellé. Az 53. percben egy középre lőtt labdába ért bele középen Diarra, ami így felperdült, az érkező Bumba a kapu mellé lőtt. Az 57. percben Diarra lövésébe egy vendég védő kézzel ért bele a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Bumba magabiztosan lőtte a jobb alsóba 1-0. Nyolc perccel később Diarra és Bumba játszott össze a jobb oldalon, utóbbi veszélyesen középre lőtt labdájára nem érkezett senki. A 76. percben Kröhn ugrott ki egy vendég védelmi hibát követően, lövését védte Mergl, majd az érkező Bumba elé tálalt, aki nem sokkal lőtt a jobb felső sarok mellé. Hét perccel a vége előtt Varga Z. kellemetlen lövését kellett Ruisznak védeni. A rendes játékidő utolsó percében eldőlt a három pont sorsa. Diarra passzára Skvarka érkezett, aki szépen lőtt a hálóba 2-0.

Kuznyecov Szergej: - Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy erős és szervezett ellenféllel találkoztunk. Örülök, hogy a csapat megmutatta azt a karakterét, amire az ilyen meccseken szükség van ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Örülök, hogy a második félidőben sikerült legyűrnünk a Soroksárt. Megtettünk egy fontos lépést, amiből van még hátra hét. Remélem, hogy fordulóról fordulóra egyre magabiztosabbak és jobbak leszünk. Szeretném kiemelni a szurkolókat, akik egyre többen jönnek ki a stadionba. Fontos, hogy közösen valósítsuk meg az álmunkat!