U17
MTK Budapest - ETO FC Győr 1-0 (1-0)
ETO FC: Kocsis - Sárkány, Csorba D., Koncz, Prettenhoffer, Pálfalvi, Badics (Algács), Kovács, Galavics (Ilyés), Gombás (Csorba T.), Garamszegi (Farkas), Szerémi (Szarka). Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - A vereség ellenére azt kell mondanom, hogy ilyen mérkőzésekre van szükség a fejlődésünk érdekében. Az MTK megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, mert jelen pillanatban jobb csapat, de én büszke vagyok a játékosokra, mert próbálták megvalósítani, amit gyakoroltunk és kértünk. Szokták mondani így ki lehet kapni.

U15 - Nemzetközi torna (Skalica)
ETO FC Győr - SK Sigma Olomouc 0-3
ETO FC Győr - FC Petrzalka 1-0 (Gsz.: Egyed)
ETO FC Győr - FC Spartak Trnava 1-0 (Gsz.: Hálám)
3. helyért ETO FC Győr - FK Železiarne Podbrezová: 5-4 (büntetőkkel)
ETO FC: Deli Péter, Lengyel Huba, Pécskai Csongor, Kiss Bence, Bognár Álmos, Maszlag Benedek, Csernyi Kristóf, Vasi Zalán, Járó Milán, Béres Benedek, Mitring Marcell, Mádi Flórián, Czuppon Bálint, Hernádi Benjámin, Adi Mátyás, Dömötör Ábel, Czombos Erik, Herold Ádám, Egyed Marcell, Hálám Dominik, Gerecs Ádám, Balogh Benedek. Edző: Kovács Béla. 
Kovács Béla: - Szlovák és cseh első osztályú klubok utánpótlás csapataival mérkőzhettünk meg szombaton egy emléktornán. Két teljes sorral tudtunk játszani a tornán, így minden játékosnak megfelelő játékidő jutott. Az első mérkőzésen sajnos még több hibát vétettünk, amit az ellenfél megbüntetett, de a többi mérkőzésen egyre jobban, ötletesebben játszottunk, és megérdemelten szereztük meg a bronzérmet. Végre a játéképítés, az agresszivitás is megfelelő volt, egyedül a helyzetkihasználással nem voltam elégedett. Gratulálok a srácoknak, akik a jó játék mellett csapatként is remekül teljesítettek!

U13 - Umag Trophy
Csoportmérkőzések:
ETO - NK Maribor (SLO) 0-2
ETO - Radniĉki (SRB) 3-0
ETO - ND Primorje (SLO) 6-0
ETO - NK Bled (SLO) 10-0
ETO - Roltek Dob (SLO) 4-0
ETO - NK Rudar Trbovlje (SLO) 3-0
Csoportban 1.hely
Nyolcaddöntő
ETO - TWL Elektra (AUT) 6-0
Negyeddöntő
ETO - Mészöly Focisuli (HUN) 3-0
Elődöntő
ETO - FC Juventus (ITA) 0-0, büntetők 3-1
Döntő
ETO - Hajduk Split (HR) 0-1
Lakatos Attila: - 56 csapat, 10 mérkőzés, 300 játszott perc, 34 rúgott, 3 kapott gól, megannyi élmény, könnyek örömtől, bánattól, kiemelkedő csapatszellem, csodás közös pillanatok... A torna előtt eldöntöttük a fiúkkal, hogy NAGYON, vagy sehogy. Az első mérkőzés megilletődöttsége után a torna végére elértük azt, hogy rang volt ellenünk játszani, a Juventus elleni elődöntő pedig örök emlék marad mindenkinek. Nagyon büszke vagyok a Fiúkra!
ETO FC: Burján Barbabás, Oláh Miron, Vargán Milán, Péter Barnabás, Dan Flórián, Varga Máté, Vági Ádám, Hajdina Ádám, Varga Péter, Vincze Barnabás, Pánczél Dániel, Hujber Balázs, Károlyi Mihály, Mihalovics Ádám, Balogh Samu, Virág Levente, Bugledits Barnabás, Szakács Áron, Horváth Henrik.
Nagy Kitti masszőr, Horváth Tamás buszvezető, Kozma Máté csapatmanager, Lakatos Attila vezetőedző.

U12
Veszprém FC USE - ETO FC Győr 1-8
ETO FC: Cseszregi - Gulyás, Adi, Fekete, Szőke, Schmidt, Bogner, Kósa, Bősze. Cserék: Vitéz, Elek, Stanisic, Balogh, Erős. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Erős (3), Elek (2), Kósa, Bősze, Schmidt.
Mondovics Dávid: - Végig jól és kombinatívan játszva, a heti edzéscélt megvalósítottuk az egész mérkőzésen! Gratulálok a fiuknak!