U19 - Magyar Kupa (05.01.)
ETO FC Győr - FTC 3-2 (1-0)
ETO FC: Kocsis - Selyem, Koncz, Kulcsár (Gönye), Neamtiu, Décsy (Varga), Bánáti (Pálfalvi), Herczeg, Nagy (Beugre), Csala, Huszár (Tollár). Edző: Máté Győző.
Gsz.: Bánáti, Beugre, Neamtiu.
Máté Győző: - Izgalmas, az utolsó pillanatig kiélezett mérkőzést hozott a két kiváló csapat összecsapása. A döntőbe jutáshoz gratulálok a srácoknak!

U19 (05.04.)
III. kerületi TVE - ETO FC Győr 1-0 (0-0)
ETO FC: Kocsis - Póczik, Koncz, Gönye, Koblinger (Balajthy), Pálfalvi, Rátonyi (Szerémi) Varga, Tollár (Sós), Beugre (Campione), Csala. Edző: Máté Győző.
Máté Győző: - A sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, így újabb fontos három pontot engedtünk ki a kezünkből.

U16
ETO FC Győr – Várda LA 2-4 (1-2)
ETO FC Győr: Uzoni - Sárkány (Hideg), Geizer, Szarka, Havasi (Tóth O.), Badics, Méhes, Algács (Vasi), Garamszegi-G.Á. (Somogyi Á.), Farkas D., Pázmány. Edző: Nagy László.
Gsz.: Farkas D. (2).
Nagy László: - Fáradtan és rengeteg technikai hibával játszottunk. A megbeszélt stratégiánkat mindig a technikai hibák akadályozták meg, ami nagy mértékben befolyásolta az eredményességünket, de így is ötletesebb és taktikusabb játékot mutattunk ellenfelünknél.

U15
ZTE - ETO FC Győr 4-0 (4-0)
ETO FC: Deli - Kiss B. (Dömötör Á.), Vasi, Csernyi, Béres, Maszlag, Mitring M. (Mádi), Czuppon (Hernádi), Gerecs (Herold), Hálám (Egyed), Balogh B. (Adi). Edző: Kovács Béla.
Kovács Béla: - A mérkőzés első félideje katasztrofálisra sikerült. Kiszámítható, lassú volt a játékunk, a párharcokat rendre elvesztettük, és a labdavesztéseink utáni kontrákat is rosszul védekeztük le. A második félidőben a játék képe változott, folyamatosan tudtunk labdát birtokolni az ellenfél térfelén, de nagyobb helyzeteket nem sikerült kialakítanunk, így hazai csapat megérdemelten nyert.

U14
Budapest Honvéd- ETO FC Győr 1-6
ETO FC: Orbán - Csala, Börcsök, Bognár Á., Pálla, Vitális, Hardon, Jakabovits, Dancs, Varga P., Mészáros Zs. Csere: Kovács H., Kemény K., Schreiber, Bakonyi, Szabó B., Gyécsek, Vasi. Edző: Sárközi Attila.
Gsz.: Dancs (2), Jakabovits (2), Börcsök, Varga P.
Sárközi Attila: - Az egész mérkőzésen türelmesen és nagy fölényben játszottunk. Sok helyzetet tudtunk kialakítani, végig jó elvekben játszottunk. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a játékhoz!

U13
Illés Akadémia - ETO FC Győr 0-3
ETO FC: Burján - Péter, Dan, Varga M., Vági, Horváth, Vincze, Hujber, Bugledits.Cserék: Kaszás, Mihalovics, Szakács, Vargán. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Hujber (2), Vincze.
Lakatos Attila: - Mérkőzés előtt sokat beszélgettünk a motivációról. Arra jutottunk, hogy milyen jó érzés a meccs végén visszagondolni azokra, ha mondjuk nálunk van sokat a labda, ha sok helyzetet tudunk kialakítani, ha végig az történik a pályán, amit mi szeretnénk, vagy mondjuk milyen jó érzés gólokat lőni. És amúgy tényleg jó érzés...

U12
Illés Akadémia - ETO FC Győr 3-3
ETO FC: Vitéz - Gulyás, Adi, Fekete, Szőke, Schmidt, Kósa, Elek, Bősze. Cserék: Cseszregi, Finta, Juhász, Balogh, Erős. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Szőke, Schmidt, Erős.
Mondovics Dávid: - Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Az első 40 perc rendben volt, de összességében éreztem a játékosokon egy kis tompaságot. Ettől függetlenül a játékosok mindent megtettek a pályán és próbálták azt visszaadni, amit az edzéseken gyakorolunk. Igazságos döntetlen született, mindkét csapatnak jár a gratuláció!

U9 - CPP CUP 2024 (Ostrava)
ETO FC: Dulka Benjamin, Péter Zsombor, Balogh Ádám, Laki-Tóth Soma, Markó Áron, Szűcs Bálint, Závori Soma, Vasárus Máté, Dán Milán, Boros Máté, Bolla Dávid. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt: - Szombaton kis csapatunk egy csehországi megmérettetésen vett részt az FC Baník Ostrava invitálására. Cseh, lengyel és szlovák élvonalat képviselő csapatokkal mérhettük össze tudásunkat egyedüli magyar csapatként a mezőnyben. A torna elején még nem sikerült felvennünk a lüktető tempóját a meccseknek. Amint belerázódtunk az összecsapásokba, sikerült beindítanunk a győzelmi hengert is, ennek köszönhetően zsinórban hatszor sikerült az ellenfelek fölé nőni mutatott játékban és eredményességben egyaránt. A 15 csapatos elit szervezésű tornán a 6. helyezést sikerült elérnünk, ami azt jelentette számunkra, hogy megnyertük az Ezüst ágat. Büszke vagyok minden játékosomra, amiért nagy alázattal és szép futballal rukkoltak elő. Teljesítményüknek hála sikeresen letettük a névjegyünket a nemzetközi porondon is! Köszönjük a szülőknek, hogy mindenben támogatták a csapatot, és lelkesen szurkoltak!

U9 - IX. Albert Flórián nemzetközi torna (FTC)
ETO FC: Péter Zsombor, Laki-Tóth Soma, Vasárus Máté, Makk-Szabó Milán, Bolla Dávid, Závori Soma, Dulka Benjamin, Markó Áron, Balogh Ádám, Boros Máté, Dán Milán, Szűcs Bálint. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt: - Éppen, hogy hazaértünk Csehországból, már indultunk is tovább a nagy hagyománnyal rendelkező, rendkívül nívós Albert tornára az FTC-hez. Játékunk enervált volt, lassan reagáltuk le az átmeneteket és a döntéshozatalok se a megfelelő minőségben jöttek elő. Nagyon látszott a csapaton a szombati nap hosszú és fáradtságos megmérettetése.
Ennek ellenére nagyon büszke lehet mindenki a gyerekekre, mert nem mindennapi, hogy két napon keresztül ilyen magas intenzitású meccseket tudtak játszani és sose adták fel, szívüket-lelküket beletették minden egyes mérkőzésbe. Le a kalappal minden szülő és játékos előtt, példamutató az energia, amit belefektettek ebbe a hétvégébe! Hajrá ETO!