U19
ETO FC Győr - DVTK 2-2 (1-2)
ETO FC: Sebők - Selyem (Póczik), Gönye, Brecska, Koblinger (Német), Rátonyi, Herczeg (Sós), Tollár, Varga (Campione), Csala, Mascoe. Edző: Máté Győző.
Gsz.: Mascoe, Gönye.
Máté Győző: - A mérkőzés képe alapján reális eredmény született. Gratulálok a srácok egész heti teljesítményéhez.

U17
ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 1-2 (0-0)
ETO FC: Kocsis - Sárkány (Lengyel), Csorba D., Csiszár, Kovács-Galavics (Lukácsy), Ilyés, Pálfalvi, Badics (Algács), Gombás (Molnár), Farkas (Csorba T.), Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.
Gsz.: Csorba T.
Bognár Zsolt: - Annak ellenére, hogy vereséget szenvedtünk, nagyon büszke vagyok a csapatra. Egész mérkőzésen szervezettek voltunk, és annak ellenére, hogy nagyon erős csapat ellen játszottunk, sikerült a játékunkból is jó pár dolgot megmutatni. Kis szerencsével meglepetést is okozhatunk volna, de sajnos a hazai pálya megtréfált bennünket. Gratulálok a Puskás Akadémiának a győzelemhez és sok sikert kívánok nekik a Puskás Suzuki kupához!

U14
ETO FC Győr - Puskás Akadémia 1-4
ETO FC: Orbán - Csala, Börcsök, Bognár Á., Pálla, Vitális, Hardon, Jakabovits, Dancs, Varga P., Czombos. Csere: Kovács H., Kemény K. Kolos, Schreiber, Bakonyi, Balogh D., Vasi, Vincze B. Edző: Sárközi Attila.
Gsz.: Varga.
Sárközi Attila: - Nem kezdtük a jól mérkőzést, ami viszont a játékunkon nem látszott, főként az első félidőben tudtunk labdát birtokolni és sokat kombinálni a vereség ellenére is. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a játékhoz!

U13 (05.07.)
Veszprém USE - ETO FC Győr 1-3
ETO FC: Burján - Péter, Dan, Varga M., Vági, Mihalovics, Vincze, Hujber, Szakács. Cserék: Kaszás (k), Pánczél. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Hujber, Vincze, Vági.
Lakatos Attila: - A szombati mérkőzéshez képest még szűkösebb kerettel, szenvedősen, izzadósan, de nagy szívvel játszottak a srácok. Jól reagáltunk ellenfelünk vezető góljára, és végig hittek magukban a Fiúk, így megérdemelten fordítottunk a lelkes veszprémi csapat ellen.

U13 (05.11.)
Király SE - ETO FC Győr 0-7
ETO FC: Burján - Horváth, Dan, Varga M., Péter, Mihalovics, Pánczél, Hujber, Bugledits. Cserék: Oláh, Vargán, Károlyi, Balogh, Vági, Hajdina.
Gsz.: Bugledits (3), Hujber, Károlyi, Pánczél, Balogh.
Lakatos Attila: - Ebből a mérkőzés is próbáltuk a legtöbbet kihozni, tetszett, hogy egy pillanatra sem álltunk meg, nem kényelmesedtünk bele a nagy fölénybe, és jó játékminőség mellett kiemelkedő egyéni teljesítményeket, vállalkozókedvet láttam a Srácoktól.

U12 (05.08.)
ETO FC Győr - FC Nitra 7-1
ETO FC: Vitéz (Cseszregi)- Gulyás (Juhász), Adi (Finta), Fekete, Szőke (Bogner), Balogh, Elek (Balázs), Kósa, Bősze (Erős). Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Elek (3), Erős (3), Bősze.
Mondovics Dávid: - Igazi futball időben játszottunk egy bátor és lendületes csapat ellen. Sok ilyen mérkőzésre van szükségünk, mivel sebességben és agresszivitásban is jók voltak. Ezért tudtunk jó mérkőzést játszani, mert mi pedig végig kezdeményezőleg és jó elvben játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát és bátran álltunk bele a párharcokba. A góljainknak nemcsak a száma, hanem a minősége is tetszett, nagyon szép kombinációkat és döntéseket láttam a játékosoktól. Gratulálok a játékosoknak, de a sikerünket beárnyékolja Balogh Damján sajnálatos sérülése. Minél előbb várunk vissza Dami!

U12 (05.11.)
Király SE - ETO FC Győr 0-13
ETO FC: Cseszregi- Gulyás, Adi, Fekete, Bogner, Kósa, Szakács, Elek, Bősze. Cserék: Vitéz, Szőke, Finta, Balogh, Schmidt, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Szakács (5), Kósa (2), Elek (2), Bősze (2), Juhász, Bogner.
Mondovics Dávid: - Végig koncentráltan, nagy akarással és ami a legfontosabb, nagy játék kedvvel játszottunk. Szép kombinációk és egyéni megoldások színesítették a játékunkat, illetve a helyzet kihasználásunk is kiváló volt. A héten két mérkőzést játszva 20 gólt rúgtunk, ami nagyszerű, és bátran mondhatom, hogy az egyik legjobb hetünket zártuk a szezonban! Gratulálok a játékosoknak!