U19
ETO FC Győr - Puskás Akadémia FC 1-1 (1-0)
ETO FC: Sebők - Nagy (Kelemen), Gönye, Brecska, Koblinger, Rátonyi, Sós (Póczik), Tollár, Varga, Csala, Campione (Balajthy). Edző: Máté Győző.
Gsz.: Csala.
Máté Győző: - Az játékosok egész éves hozzáállásához, belerakott munkájához gratulálok!

U17 (05.22.)
DVSC - ETO FC Győr 4-0 (0-0)
ETO FC: Kátai-Urbán - Sárkány (Zója-Katona), Csiszár, Prettenhoffer, Lukácsy, Ilyés (Gombás), Pálfalvi, Kovács-Galavics (Algács), Molnár (Lengyel), Csorba T. (Farkas), Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - Sajnos nem tudtuk megismételni a szombati játékunkat. Minden tekintetben fölénk nőtt a Debrecen és teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Két nap múlva újra mérkőzésünk lesz, amin szeretném látni az öltözőben átbeszélt dolgok pozitív hatását. Gratulálunk a Debrecennek az éves teljesítményükhöz!

U17 (05.25.)
FTC - ETO FC Győr 1-0 (0-0)
ETO FC: Kátai-Urbán - Zója-Katona, Csiszár, Prettenhoffer, Lukácsy (Havasi), Pálfalvi, Kovács Galavics, Szerémi, Molnár (Lengyel), Farkas, Gombás (Csorba T.). Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - Nem sikerült eredmény szempontjából szépen zárni a szezont, de ami a hozzáállást és játékot illeti nagyon elégedett vagyok. Védekezésben voltak hibák, de stílusosan és bátran játszottunk. Sokat fejlődött a csapat és a játékosok is, amihez gratulálok mindenkinek!

U16
ETO FC Győr - Honvéd MFA 2-3 (1-1)
ETO FC: Hajczinger - Havasi, Geizer (Hideg), Vasi, Béres, Juricin, Szarka, Algács, Pázmány, Garamszegi-G.Á., Somogyi Á. (Tóth O.). Edző: Nagy László.
Gsz.: Juricin, Szarka.
Nagy László: - A tudatos és fegyelmezett védekezésünket sajnos az egyéni hibák aláásták és a támadójátékunk ugyanakkor bátortalan és pontatlan volt, ami nagyon kevés helyzetet teremtett! Gratulálunk a Honvéd bajnoki címéhez!

U15
ETO FC Győr - DVSC 0-6 (0-3)
ETO FC: Lengyel - Kiss B., Maszlag, Kuzma, Járó (Pécskai), Mitring M. (Mádi), Dömötör, Czuppon (Hernádi), Herold (Gerecs), Hálám (Adi), Balogh B. (Egyed). Edző: Kovács Béla.
Kovács Béla: - Ahogy a tavaszi szezonban már többször, mezőnyben tudtuk birtokolni a labdát, eljutottunk helyzetekig, de az egyéni hibáinkat mindig megbüntette az ellenfél. Dinamikában, sebességben és agresszivitásban is fölénk nőttek, láthattuk, miért nyerték meg a bajnokságot. Gratulálok az ellenfélnek!

U14
DVSC - ETO FC Győr 2-5 (1-3)
ETO FC: Kovács H. - Csala, Schreiber, Börcsök, Pálla, Vitális N., Jakabovits, Czombos, Hardon, Mészáros Zs., Varga P. Csere: Orbán, Balogh D., Kemény K., Bakonyi, Szabó B. Edző: Sárközi Attila.
Gsz.: Varga P. (2), Mészáros Zs., Czombos, Vitális.
Sárközi Attila: - A csapat próbált továbbra is azon elvek mentén játszani az utolsó mérkőzésen is, mint az egész szezon során. Voltak a mérkőzésen jó időszakaink, de voltak nehezebb pillanatok is. Nagyon tetszett, hogy a bekapott gólokra mindig góllal tudott reagálni a csapat, mutatva ezzel azt, hogy mennyire jól álltak bele az utolsó mérkőzésbe is. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményéhez!

U13 (05.21.)
Credobus Mosonmagyaróvár - ETO FC Győr 0-3
ETO FC: Burján - Horváth, Dan, Varga M., Péter, Balogh, Varga P., Hujber, Pánczél. Cserék: Oláh, Vargán, Károlyi, Hajdina, Mihalovics, Bugledits. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Varga M., Bugledits, Károlyi.
Lakatos Attila: - A srácoknak újra jár a dicséret, mert ők végig higgadtak, nyugodtak maradtak, magas labdabirtoklás mellett ezúttal is több nagy helyzetet alakítottunk ki, de utálom, hogy mindig igazam van... A mérkőzés előtt felidéztem a srácoknak Churchill angol politikus szavait, ahol ilyen fogalmakat emlegettem: veríték, szenvedés, erőfeszítés...  Szervezetten játszó ellenfelünk végig maximális koncentrációra késztetett minket, így elmehetek már jósnak is.

U13 - DAC Cup
ETO - Slavia Praha 2-1
ETO - Aston Villa 1-0
ETO - Austria Wien 0-4
ETO - Legia Warsawa 2-1
ETO - DAC 0-0
Lakatos Attila: - Hat különböző nemzet, futballkultúra minőségi csapatai ellen játszottunk, nüanszok döntöttek minden mérkőzésen, és büszkén mondhatom, hogy mindegyik csapattal felvettük a versenyt. Fontos volt, hogy két év után is még mindig motiváltak a srácok, komoly célokat tűztünk ki magunknak erre a tornára. De még fontosabb, hogyan értük el ezeket, hiszen a határaink feszegetésével, a tudásunk, szívünk legjavát adva nagyszerű tapasztalatokkal, sikerélményekkel gazdagodtunk, ez a torna sokat adott a srácoknak.
A rangos mezőnyben végül csak a rosszabb gólarányunk miatt szorultunk a második helyre. A torna gólkirálya Bugledits Barnabás lett, akit Varga Máté mellett a torna all star csapatába is beválasztottak. Gratulálok a Fiúknak!
A torna végeredménye:
1.⁠ ⁠FC DAC 10p
2.⁠ ⁠ETO FC 10p
3.⁠ ⁠Austria Wien 9p
4.⁠ ⁠Legia Warsawa 7p
5.⁠ ⁠Aston Villa 4p
6.⁠ ⁠Slavia Praha 2p

U13 (05.28.)
ETO FC Győr - ZTE FC 2-1
ETO FC: Burján - Horváth, Vargán, Varga M., Péter, Károlyi, Balogh, Mihalovics, Hujber. Cserék: Kaszás, Hajdina, Varga P, Vincze, Pánczél, Vági, Dan. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Károlyi, Hujber.
Lakatos Attila: - Próbáltunk végig intenzív játékritmust kialakítani, ami nagyrészt sikerült is, de a kapura csak a második negyedtől voltunk veszélyesek. Ezzel a mérkőzéssel búcsúzunk a bajnokságtól, zárjuk a bajnoki szezont, de még a hétvégén vár ránk egy utolsó tánc.

U12
ETO FC Győr - ZTE FC 3-1
ETO FC: Vitéz - Gulyás, Adi, Fekete, Szakacs - Schmidt, Kósa, Virág, Bősze. Cserék: Cseszregi, Juhász, Balogh, Erős, Szőke, Bogner, Finta. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Bősze, Gulyás, Kósa.
Mondovics Dávid: - Nagy melegben játszottuk az utolsó bajnoki mérkőzésünket, amire ETO indulóval és az alábbi sorokkal készültünk fel: “Mi kéz a kézben harcolunk az álmokért, Nem adjuk semmiért…Csak győzni kell és újra bajnokok leszünk hidd el!” Ugyan tabella nincsen, de a mutatott játék és teljesítmény alapján megérdemelten nőttünk ellenfeleink fölé! A tavaszi célunkat is elértük, hiszen veretlenül zártuk az év második felét! Hihetetlen, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a csapat a szezon során, ahol megmutatták, hogy mekkora lehetőség rejlik bennük! Gratulálok a fiúknak az idei hozzáállásukhoz és teljesítményükhöz!