U15
DVTK - ETOFC Győr 2-1 (0-1)
ETO FC: Deli - Pécskai, Vasi, Csernyi, Kiss B. (Mádi), Mitring M. (Maszlag), Dömötör (Kuzma), Czuppon (Steszli), Herold, Hálám (Gerecs), Egyed (Balogh B.). Edző: Kovács Béla.
Gsz: Balogh B.
Kovács Béla: - A mai mérkőzésen sajnos nem tudtuk megvalósítani azt, amit elterveztünk. Lassúak, körülményesek voltunk, sok hibával játszottunk, és lelkesedésben, hozzáállásban is többet vártam.

U14
Illés Akadémia - ETO FC Győr 1-4
ETO FC: Kovács H. – Bakonyi, Schreiber, Börcsök, Pálla, Vitális, Bognár Á., Csala, Varga P., Mészáros Zs., Dancs B. Csere: Orbán, Kemény K., Schmuck, Varga P. Balogh D., Hardon, Jakabovits. Edző: Sárközi Attila.
Gsz: Varga P. (3), Mészáros Zs.
Sárközi Attila: - Egy agresszív csapat ellen az első félidőben 15 percig, a másodikban viszont végig nagy fölényben tudtunk játszani. Rengeteg kombinációval és mélységi indulással bontottunk akár szélen, akár tengelyben. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és a győzelemhez!

 

U13
ETO FC Győr - Illés Akadémia 2-0
ETO FC: Burján - Varga P., Dan, Varga M, Vági, Pánczél, Vincze, Károlyi, Bugledits. Csere: Oláh, Péter, Hajdina, Mihalovics, Vargán. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Bugledits, Pánczél.
Lakatos Attila: - Az első félidei megúszós, menekülős, tavasszal is téli álmot alvós teljesítményünk után a másodikra sikerült változtatnunk, és erősen dominálnunk. Agresszívabb játékkal ekkor már minőségi gólhelyzeteket is kialakítottunk, végül sikerült felőrölnünk az első félidőben veszélyesebb vendégcsapatot.

 

U12
ETO FC Győr - Illés Akadémia 8-1
ETO FC: Vitéz - Szakács, Adi, Fekete, Bogner, Schmidt, Virág, Elek, Bősze. Csere: Cseszregi, Szőke, Finta, Balogh, Erős, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Kósa (4), Szakács, Schmidt, Elek, Bősze.
Mondovics Dávid: - Az első perctől kezdve úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna. Agresszívek voltunk védekezésben, labdavesztés után azonnal nyomást helyeztünk az ellenfélre, és a támadásoknál megvoltak azok a kombinációk és egyéni megvillanások, amivel el lehet dönteni egy mérkőzést. Örülök a sok rúgott gólnak is, megérdemelték a játékosok! Gratulálok a csapatnak!

Leány U19
PMFC - ETO FC Győr 0-0
ETO FC: Spilenberg - Farkas, Smuk, Kuntzl, Ézsely (Lapos), Varga (Halmai), Konrád, Rozs (Máthé), Gyürü-Gehrig, Győri, Tóth (Kovalter). Edző: Süle János.
Süle János: - Nem túl magas színvonalú, inkább küzdelmes mérkőzést játszottunk a Mecsek alján. Hozzátartozik, hogy a pálya rendkívül kemény talaja sem kedvezett a kombinatív játéknak. Az első félidőben nyújtott teljesítményekkel nem vagyok elégedett, nem alkalmazkodtunk megfelelően a körülményekhez és sok butaságot csináltunk. Ez a félidő inkább a Pécsé volt, akadtak lehetőségeik, de sikerült kapott gól nélkül megoldani ezt a játékrészt. A második félidő már valamivel jobban nézett ki, a cserék jól szálltak be, lendületet hoztak a csapatba. Ötletesebb és gyorsabb lett a játékunk, többször sikerült veszélyt teremteni a pécsi kapu előtt. A gól viszont nekünk sem jött össze, így pontosztozkodással zárult a mérkőzés.

Leány U17
ETO FC Győr - PMFC 0-3 (0-2)
ETO FC: Krizsán - Domján (Csóti), Halmai, Krasznai, Ézsely, Gugg, Hordós (Szilvás), Szalai M., Laposova (Szabó P.), Kovalter, Radi. Edző: Mezei Mihály.
Mezei Mihály: - Sajnos balszerencsésen indult a tavaszi bajnoki rajt a csapat számára. A mérkőzés első perceiben büntetőrúgáshoz juttattuk ellenfelünket, aki miután értékesítette azt, lélektanilag is előnybe került hozzánk képest. Az első pillanatok kudarcát nem tudtuk meghaladni, annak ellenére sem, hogy a mérkőzés során hosszabb periódusokban is kifejezetten szépen, jól játszott a csapat. A helyzetkihasználáson sokat kell még javítani, és azon is dolgozni fogunk, hogyan lehet még tudatosabban felülkerekedni egy mentális mélyponton mérkőzés közben.

Leány U15
ETO FC Győr - PMFC 2-3 (1-2)
ETO FC: Molnár (Tóth) - Verasztó, Bozsóki, Szűcs, Fligh, Horváth Z., Horváth A. (Pölöskei), Szabó, Feil, Lakatos, Kopp (Haris). Edző: Horváth Dóra.
Gsz.: Szabó, Kopp.
Horváth Dóra: - Alacsonyabb átlagéletkorral rendelkező csapatként is maximálisan felvettük a tempót a pécsiekkel. A lányok mindent beleadtak ebbe a mérkőzésbe. Főleg az első félidővel vagyok elégedett, de végig szívvel, alázattal játszottunk. Góljainkat egyéni hibákból kaptuk, amelyekből megpróbálunk tanulni. Azt gondolom, a bajnokság 2. helyezettje ellen ez egy szép eredmény.

Leány U14
ETO FC Győr - Nova SE 4-0
ETO FC: Tóth J. (Hunyadi) - Kelemen, Pallag (Pölöskei), Horváth Z., Kopp, Dobai (Ugronicz), Tóth B. (Pántya), Haris, Lakatos (Fábry). Edző: Tóközi Tímea
Gsz.: Lakatos (2), Haris, Tóth B.
Tóközi Tímea: - Nagyon nagy tudásbeli különbség volt a két csapat között, végig a mérkőzés folyamán. Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a gyerekek, de nagyon sokat elpuskáztunk ezekből, mert talán nem volt megfelelő a koncentráció. Gratulálok a csapatnak!