U19
Budapest Honvéd FC - ETO FC Győr 1:0 (0:0)
ETO FC:
 Brecska, Zója-Katona, Csorba, Gönye, Csiszár (Barna), Csorba, Pálfalvi, Rátonyi (Boda), Szerémi, Farkas, Csorba T. Edző: Máté Győző
Máté Győző: - Játékunk minősége elmaradt a várakozástól, így sajnos nem sikerült a pontszerzés.

U17
ETO FC Győr - DVTK: 1-1 
(1-0)
ETO FC: Hajczinger, Sárkány, Polgár, Vasi, Lukácsy (Szarka), Juricin, Molnár (Tóth), Algács (Havasi), Varga, Garamszegi (Pázmány), Somogyi (Méhes). Edző: Bognár Zsolt
Gsz: Algács
Bognár Zsolt: A mérkőzés első 20 percében idegesen és bátortalanul játszottunk, ami meglepett, mert nagyon jó felkészülésen vagyunk túl. Ennek ellenére sikeresen alakítottunk ki helyzeteket, majd egy büntetőből sikerült vezetést szerezni. Sajnos egy korai kiállítás után emberhátrányba kerültünk, ami meghatározta a további játékunkat. A vezetést nem sikerült megtartani, de nagyon örülök neki, hogy 10 emberrel is próbáltunk játszani és még így is voltak helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Nagyon jó állapotban van a csapat, gratulálok nekik a hozzáálláshoz és az egy ponthoz.

U16
Szlovákia U15   - ETO FC Győr  4-1 (0-1)
ETO FC:
 Deli, Kiss B., Onody, Bognár Á.,  Béres, Deme,  Maszlag, Hernádi, Hálám, Czombos, Balogh B. Csere: : Kovács H. Mádi, Adi, Járó, Dömötör, Homola, Élő, Egyed, Kuzma, Varga P., Mészáros.  Edző: Sárközi Attila.
Gsz: Hernádi (4)
Sárközi Attila : - Sok pozitív megmozdulást láthattunk a mérkőzés során, főként az első félidőben jelentek meg a gyakoroltok elemek. A védekezésben még sokat kell fejlődnünk, hogy minél előbb tudjunk újra támadást építeni és kezdeményezni.

 

U16
ETO FC Győr - PMFC 3-1
ETO FC:
 Deli, Kiss B., Csernyi., Bognár Á., Kuzma, Mitring, Maszlag, Hernádi, Hálám, Egyed, Balogh B. Csere: Dömötör, Deme, Onody, Puruczki, Herold., Mádi.
Gsz:  Hernádi , Hálám (2). Edző: Sárközi Attila
Sárközi Attila: - Nagyon nehéz első mérkőzésen vagyunk túl, ahol egy szervezetten és jól játszó ellenfél ellen léptünk pályára. Sokat kell javulnunk a játék minden elemében. Gratulálok a csapatnak a fordításhoz és a győzelemhez.

 U15
Puskás Akadémia - ETO FC Győr 1-3 
(1-1)
ETO FC: Orbán V. - Bakonyi Z., Schreiber, Börcsök, Pálla - Vitális, Homola -V. Z., Mészáros Zs., - Czombos, K.Szabó P., Élő. 
Csere: Kovács H., Szabó B., Simon D., Jakabovits, Herczeg, Dancs, Varga P.  Edző: Hartyán Dániel.
Gsz.: Mészáros Zs., Varga P. (2)
Hartyán Dániel: - Mindenképpen pozitív, hogy góljainkat olyan játékhelyzetek előzték meg amelyeket gyakorlunk, úgy mint a labdakihozatal vagy éppen egy letámadás. Az ellenfél játéka minket egy picit védekezőbb játékra kényszerített a mérkőzés egyes szakaszaiban, de ez is egy tanulási folyamat ahhoz, hogy az ilyen helyzeteket megfelelően tudják kezelni a játékosok. Gratulálok mind a két csapatnak a mérkőzéshez!

U14
Austria Wien - ETO FC Győr 6-5
 (2-2, 2-2, 2-1)
ETO FC: Burján (Keszler) – Bakonyi (Péter B.), Umathum (Rejtő), Varga Máté (Vargán), Vági (Hajdina) - Varga P., Pánczél, Vincze (Balogh S.)- Horváth H. (Németh K.), Bugledits (Kozicz), Hujber (Milanovich). Edző: Mondovics Dávid
Gsz: Bugledits (2), Hujber, Pánczél, Milanovich
Mondovics Dávid: - Nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk., sok átmenettel és kemény párharcokkal. A gyerekek újra átélhették, hogy milyen az, amikor ki kell lépni a komfortzónájukból. Előre gondolkodásban még fejlődnünk kell, viszont átmenetekben meglepően aktív volt a csapat, amiből több gólt is tudtunk szerezni. Ha a kulcs pillanatokban jobb döntéseket hozunk, akkor még jobb is lehetett volna a végeredmény, de így is maximálisan elégedettek lehetünk a játékosokkal!

U14
Rapid Wien - ETO FC Győr 2:2 
(2:1)
ETO FC: Oláh (Burján) – Horváth (Balogh K), Umathum (Rejtő), Vargán (Varga M), Vági (Hajdina) - Varga P. (Dan), Pánczél (Balogh S), Vincze (Kozicz) - Németh K. (Péter B.), Bugledits, Hujber (Mihalovics) Edző: Mondovics Dávid
Gsz: Bugledits (2)
Mondovics Dávid: - A mérkőzés első felében nem találtuk a játékunkat, hiányzott a bátorság és az agresszivitás, sokszor futottunk a labda után. A félidő vége előtt hittük el, hogy vagyunk olyan jók, mint az ellenfél és vissza is tudtunk jönni a mérkőzésbe. Ezután átvettük az irányítást és több labdánk is volt a harmadik gólra, de sajnos nem jártunk sikerrel. Remek héten vagyunk túl. Két olyan minőségi ellenféllel játszottunk, akik rámutattak arra, hogy kevés ha valaki jól bánik a labdával, készen kell állni fejben és lélekben is, hogy elérjük a céljainkat. Gratulálok a csapatnak!

U13
Austria Wien - ETO FC Győr 3:1 
(1:0)
ETO FC
: Oláh (Vitéz L.), Balogh, Fekete (Szőke Zs.), Dan, Gulyás (Bogner B.), Schmidt, Virág, Elek (Kósa G.),  Mihalovics, Szakács (Sólyom ), Bősze (Balázs D.).
Gsz: Balázs D.  Edző: Gerstweiler Dániel
Gerstweiler Dániel: - Minőségi játékosokból álló ellenfél ellen, egy magas intenzitású mérkőzésen sikerült szépen helytállni a fiúknak. Az első félidőben a labdakihozatalaink hatékonyan működtek, sokszor sikerült az ellenfél mögé kerülni, több helyzetet kidolgozni. Az átmenetekben sokat fejlődött a csapat, főleg a labdavesztéseket követő visszatámadásokban, sok labdát sikerült azonnal visszaszerezni. A mérkőzés végére elfáradtak a játékosaim, ez főleg a támadó zónában történő rossz döntéseknél volt szembetűnő. Ezeket a játékhelyzet jól lejátszva szorosabbá tehettük volna a mérkőzést. Gratulálok a fiuknak és örülök, hogy egy újabb nemzetközi mérkőzésen tudták megmutatni tudásuk!

U13
ETO FC Győr - Király SE 6-1 
(1-0)
ETO FC: Vitéz - Szakács Á., Fekete Á., Szőke Zs., Gulyás, - Schmidt, Virág L., Kósa – Bősze. Csere: Cseszregi, Bogner, Elek, Balázs D., Somogyi Z. Edző: Gerstweiler Dániel
Gsz: Balázs D., Schmidt, Elek, Bogner, Kósa (2). Edző: Gerstweiler Dániel
Gerstweiler Dániel: - Az egész mérkőzést kontrollálva, magabiztos győzelmet aratott a csapat. Labdabirtoklásban türelmesen építkezve, a pálya szélességét és mélységét jól használva gyakran jutottak el a fiúk az ellenfél kapuja elé, ahol ha pontosabban játszák le a létszámelőnyös játékhelyzeteket, akkor nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Gratulálok a gyereknek, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez!

U12
ETO FC Győr - Király SE 10-0 (4-0, 1-0, 3-0, 2-0)
ETO FC:
 Stum - Tóth, Németh-Kövi, Szabó, Klema - Csemez, Balogh, Erős – Fehér.
Csere: Pécsi (k), Kovács, Chergui, Horváth, Fügh, Mandel. Edző: Lakatos Attila
Gsz: Fehér 3, Erős 2, Klema 2, Csemez, Tóth, Fügh.
Lakatos Attila: - Végre a srácok is átestek a tűzkeresztségen, a korosztály első 'igazi' bajnoki mérkőzésén több kiváló egyéni teljesítmény mellett azért a kritikus szemem látott felesleges labdavezetéseket, pontatlan passzokat, türelmetlen, rohanós akciókat, de összességében az elvek a helyén voltak. Ezt az apró sikert André bácsinak, a csapat előző edzőjének ajánljuk!