U11 (CFT Talents Trophy, Radava)
ETO FC: Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Gerendai Patrik, Hűhn Zalán, Horváth Ádám, Kovács Kristóf, Kovács Márk, Melkovics Máté, Nagy Zétény, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Pölöskei Zalán, Soós Armand, Vadász Patrik. Edző: Kovács Zsolt. 
Kovács Zsolt: - A hétvégén igazi focimaratonban volt részünk, ugyanis szombat és vasárnap összesen 14 mérkőzést játszottunk a CFT Talents Trophy nemzetközi tornán. Többek között összecsaptunk a Torinoval, Viktoria Plzennel és a Slovan Bratislavaval, valamint cseh és szlovák élvonalat képviselő csapatokkal. Nagyon hasznos volt ez a hétvége számunkra, mert rengeteget tudtuk gyakorolni a játék összes elemét, és a srácok végig motiváltan, védekezésben határozottan, míg támadásban sok szép egyéni és kombinatív akciót kidolgozva játszottak. Ami kifejezetten tetszett, hogy kétszer annyi gólt lőttünk mint kaptunk, rengeteg helyzetet tudtunk kidolgozni, viszont a befejezések hatékonysága még fejlesztendő terület! Gratulálok srácok!

U10
ETO FC: Bolla Dávid, Boros Máté, Dán Milán, Dulka Benjámin, Makk-Szabó Milán, Markó Áron, Szűcs Bálint, Ströck Félix, Skerlanitz Ádám, Vasárus Máté, Vincze Boldizsár. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Mosonmagyaróváron léptünk pályára az aktuális Bozsik fordulóban, ahol a házigazda MTE valamint a Csorna SE és az SC Sopron csapataival játszottunk. Kiváló alkalom volt ez a három mérkőzés a gyakorlásra. Mérkőzéseinken a tanult elvek mentén játszottak a gyerekek és jól alkalmazták az edzésen tanultakat. Sok gólt sikerült szereznünk minden meccsen, ami nagyon örvendetes. Dulka Benjamint kiemelném, aki nem csak a saját csapatában védett remekül, hanem a Csorna SE csapatát is ki segítette beugrós kapusként. Gratulálok a csapatnak a remek játékhoz!

U9
ETO FC: 
Baranyai Ákos, Lakasz Kende, Pohl Dominik, Fritz Botond, Horváth Máté, Kababik Beni, Sipos Hunor, Csiszár Marci. Edző: Czégány Bence.
Czégány Bence:  - Vasárnap Mosonmagyaróváron került megrendezésre az aktuális Bozsik Torna. A hazai MTE mellett a Sopronnal és a Csornával mérkőztünk meg. A gyerekek végig jó hozzáállással, sok gólt szerezve, nagy védéseket bemutatva gazdagodtak rengeteg játékperccel. 

U8 (Minitorna)
ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Granát Zénó, Kálinger Belián, Kerekes Kornél, Petrőcz Bálint, Dallos Zsombor, Sáfrán Gergő, Stefanics Balázs. Edző: Nagy Tamás. 
Nagy Tamás: - Vasárnap a Minitorna sorozat 1. állomáshelyére Veszprémbe utaztunk a gyerekekkel. A lejátszott 7 mérkőzés mindegyikén kiváló mentalitással játszottak a fiúk. Gyakran tapsoltunk  nagyszerű egyéni megmozdulásoknak, gyönyörű góloknak. Öröm volt látni, ahogy az edzéseken gyakorolt elemek visszaköszöntek a pályán! Szép volt fiúk, csak így tovább! 


U7 (Minitorna)
ETO FC: Bóka-Kalmár Nimród, Dömötör Hunor, Karikó Bertold, Lencse László, Petrőcz-Ratatics Marcell, Szabó Ottó, Tápai Zétény, Törő Botond. Edző: Kovács Béla.
Kovács Béla: - Vasárnap Veszprémbe látogattunk, ahol egy nyolc csapatos Mini Torna keretében 7 nagyon hasznos mérkőzést tudtunk játszani. Ezeken a mérkőzésen a gyerekek tudták alkalmazni az edzéseken tanultakat. Egész napra elmondható, hogy a gyerekek kiváló hozzáállással és bátorsággal játszottak. Cselekből, gólokból és ügyes megoldásokból sem volt hiány. Gratulálok a srácoknak, ügyesek voltak!