U17
ETO FC Győr - Honvéd MFA 0-4 (0-2)

ETO FC: Szabó- Sárkány, Geizer, Vasi, Béres, Lukácsy (Szarka) ,Algács (Juricin), Varga (Méhes), Pázmány (Molnár), Farkas (Somogyi), Garamszegi. Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - Sajnos nem tudtuk még csak megnehezíteni sem a Honvéd dolgát. Lehetne mondani, hogy három gólt a saját labdakihozatalainkból kaptuk, de ezeket leszámítva is az történt a pályán, amit ellenfelünk akart. Gratulálok nekik, mi pedig dolgozunk tovább.

U16
ETO FC Győr  - DVTK 3-2

ETO FC: Lengyel, Csernyi, Bognár Á., Kuzma, Kiss B., Puruczki,  Mitring,  Hernádi, Czuppon, Egyed, Balogh B. Csere: Deli, Herold Á., Hálám, Adi. Edző: Sárközi Attila.
Gsz: Egyed, Kuzma , Csernyi.
Sárközi Attila: - Egy jó iramú és igazán változatos mérkőzésen vagyunk túl. Az első és második félidőben is tudtunk a saját alapelveinknek megfelelően játszani. Jók voltak a mélységi beindulások és kombinációk. Védekezésben rengeteget kell javulnunk. Büszke vagyok a csapatra, hogy 2 gólos hátrányból tudtuk megfordítani a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a győzelemhez.

U15
Vasas - ETO FC Győr 2-2 (2-0)

ETO FC: Kovács H.- Bakonyi Z., Umathum R., Börcsök, Pálla  - Vitális, Homola - V. Z., Hardon I.,- Czombos, Varga P., Mészáros. Csere: Orbán V., Schreiber, Jakabovits, Csala, Dancs, Kemény K. K. Edző: Hartyán Dániel.
Gsz.: Czombos E.
Hartyán Dániel: - Labdakihozatalaink jól működtek a mérkőzés folyamán. Megfelelően tudtuk alkalmazni a rövid átadásos és hosszú labdás játékot is. Egy-egy határozottabb egyéni vállaláson múlott alkalmakkor, hogy tudtunk-e ezekből támadást is végig vinni. Pressing/letámadás során léptünk előre, érezhető volt a játékosokon, hogy jobban reagáltak a játékok kezdésére is. Amire a fókuszt helyeztük a mérkőzés folyamán, abban láttunk pozitív dolgokat. Mindenképpen javulnunk kell két dologban: helyzetkihasználásban és a védekezésbe való átmenetekben. Ami kiemelendő, hogy két gólos hátrányból vissza tudott jönni a csapat!

U14
ETO FC Győr - Illés Akadémia 0-0

ETO FC: Oláh - Balogh K., Varga M., Rejtő, Hajdina- Balogh S., Károlyi, Pánczél - Péter B., Milanovich, Hujber. Csere: Burján, Dan, Vargán, Varga P., Lukács, Kozicz, Horváth H. Edző: Mondovics Dávid.
Mondovics Dávid: - Végig iranyitottuk a mérkőzést, kevés területet adtunk az ellenfélnek és sokat voltunk a terfelukon, de sajnos az i-re nem tudtunk feltenni a pontot. Ettől függetlenül elégedett vagyok a játékosok teljesítményével és hozzáállásával!

U13
Gyirmót SE - ETO FC Győr 0-3

ETO FC: Vitéz L. - Szakács Á., Fekete Á., Adi, Bogner, - Schmidt, Virág L., Mihalovics – Bősze. Csere: Cseszregi, Gulyás Á., Kósa, Balázs D., Szőke Zs., Somogyi, Elek. Edző: Gerstweiler Dániel.
Gsz: Szakács, Bősze, Mihalovics.
Gerstweiler Dániel: - Sikeresen zárták a fiúk a városi rangadót, gratulálok hozzá! Egy jól védekező csapattal találkoztunk, akik az első 30 percben képletesen és szó szerint is jól állták a sarat.  Az első gól után teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült és magabiztos győzelmet arattunk!

U12
Gyirmót SE - ETO FC Győr 0-1

ETO FC Győr: Stum - Tóth, Németh-Kövi, Szabó, Klema - Adi, Balogh, Erős – Fehér. Csere: Pécsi (k) Chergui, Fördős, Nagy, Mandel, Kovács, Fügh, Csemez. Edző:  Lakatos Attila.
Gsz: Klema.
Lakatos Attila: - Már az első három negyed alatt is sokat tettünk azért, hogy feltörjük a szimpatikus gyirmóti csapat védekezését, de a kissé monoton, gépies támadóharmadbeli megoldások után az utolsó negyedben pályára lépett az eddig általában kezdőként számításba vett rámenősség, szenvedély, határozottság is. Mindig szerencsés párosítás a Fiúk játéka mellé.