U19
DVTK - ETO FC Győr 2-1 (0-0)
ETO FC: BrecskaD. - Selyem (Brecska Sz.), Csorba D., Csiszár, Csorba N. (Boda), Rátonyi, Pálfalvi, Tollár (Szerémi), Zója-Katona (Gombás), Barna (Kovács-Galavics), Csorba T. Edző: Máté Győző.
Gsz.: Csorba T. 
Máté Győző: - Nehéz szavakat találni, vagy bármit mondani a mai mérkőzés után, büszke vagyok a játékosaimra, ellenfelünknek gratulálok, de a legfontosabb, hogy Zója-Katona Márkkal minden rendben legyen és ahogy lehet, egészségesen visszatérjen közénk.
 
U17 (Olea Cup)
Crvena Zvezda - ETO FC Győr 1-0 (0-0)
ETO FC: Hajczinger-, Sárkány (Havasi), Polgár, Vasi (Geizer), Béres (Méhes), Lukácsy, Molnár (Somogyi), Algács (Konkoly) Varga, Garamszegi, Farkas. Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - A vereség ellenére büszke vagyok a csapatra, mert egy nagyon erős ellenfelet sikerült játékban és helyzetek számában is felülmúlni. Bár a mérkőzés során helyzeteket nagyobb többségben nekünk sikerült kialakítani, ezeket nem tudtuk értékesíteni. Egy jól eltalált szabadrúgással alul maradtunk, ami bosszantó, de így is gratulálok minden játékosnak!
 
U17 (Olea Cup)
HNK Osijek- ETO FC Győr 1-0(1-0)
ETO FC: Uzoni, Sárkány (Havasi), Polgar, Geizer (Vasi), Lukácsy, Juricin (Tóth), Algács, Varga, Konkoly (Somogyi), Garamszegi (Méhes), Farkas (Czuppon). Edző: Bognár Zsolt.
Bognár Zsolt: - Egy nagyon rossz minőségű pályán és racionális focit játszó ellenfél ellen egy szabadrúgás góllal alul maradtunk. Ez a pálya nagyon nem feküdt a játékunknak és alkalmazkodni nem sikerült hozzá, ezért nem is érdemeltünk győzelmet. Amit sajnálok, hogy egy döntetlennel játszhattunk volna a harmadik helyért, így viszont meg kell elégednünk az 5.- 6. hely valamelyikével, pedig úgy gondolom ennél többet érdemeltünk volna.
 
U15 
ZTE - ETO FC Győr 2-6 (0-3)
ETO FC: Kovács H.- Szabó B., Umathum R., Börcsök, Schreiber, - Vitális N., Homola-V. Z., Hardon I. - Czombos E., Dancs B., Mészáros Zs. Csere: Orbán, Csala, Pálla, Élő Cs, Varga P., Bugledits B. Edző: Hartyán Dániel.
Gsz.: Mészáros Zs. (2)
Hartyán Dániel: - Ahogy a győzelmek, úgy ezek a vereségek is mi vagyunk. Gratulálok a Zalaegerszegnek.
 
U15 
ETO FC Győr - Illés Akadémia 4-3 (2-2)
ETO FC: Orbán V., - Bakonyi, Bognár Á., Börcsök, Pálla, - Vitális N., Hardon I., Homola-V. Z., - Élő, Dancs, Mészáros Zs. Csere: Kovács H., Schreiber, Szabó B., Jakabovits, Varga P., Herczeg, Bugledits. Edző: Hartyán Dániel.
Gsz.: Dancs B., Élő Cs., Börcsök E., Szabó B.
Hartyán Dániel: - Egy fordulatos mérkőzésen sikerült győzelmet szereznünk, ami mentálisan fontos volt most nekünk. Gratulálok a csapatnak!
 
U14 
DVTK - ETO FC Győr 3-3 (1-2)
ETO FC: Keszler - Balogh K., Umathum, Varga M., Vági - Varga P., Károlyi, Kozicz - Németh K., Milanovich, Hujber. Csere: Burján, Hajdina, Dan, Vargán, Horváth H., Lukács. Edző: Mondovics Dávid. 
Gsz.: Milanovich (3)
Mondovics Dávid: - Jó iramú, változatos mérkőzést játszottunk. Játékunk folyamatosan javult es többet birtokoltuk a labdát, de amíg nem leszünk még karakteresebbek a pályán, addig ezeket a mérkőzéseket nem fogjuk tudni magunk felé billenteni.
 
U13 
Illés Akadémia - ETO FC Győr 2-1
ETO FC: Vitéz- Szakács, Fekete Á., Adi, Bogner, - Schmidt G., Elek, Mihalovics Á. - Virág L. Csere: Cseszregi, Gulyás Á., Kósa, Balázs D., Somogyi. Edző: Gerstweiler Dániel.
Gsz.: Balázs D.
Gerstweiler Dániel:  - A szezon egyik legjobb játékával rukkoltak elő a fiúk, a mezőnyben hatalmas fölényben fociztunk. Labdával és labda nélkül is egyértelműen megjelentek a gyakorolt elemek, nagyon jó dolgokban gondolkoztak a gyerekek, és legtöbbször jó döntéseket is hoztak. Sajnos a kapu előtt megint hiányzott a magabiztosság és a könyörtelenség, de biztos vagyok benne, hogy ha a jövőben ilyen teljesítményt nyújtunk, az eredményességgel is párosulni fog!
 
U12 
Illés akadémia - ETO FC Győr 2-4 
ETO FC: Stum - Tóth, Horváth, Adi, Klema - Németh-Kövi, Balogh, Erős - Fehér. Csere:
Pécsi (k) Chergui, Fördős, Nagy, Mandel, Fügh, Csemez. Edző: Lakatos Attila.
Gsz: Fehér, Csemez, Fügh, Fördős.
Lakatos Attila: - Az egész mérkőzés alatt törekedtünk kultúráltan játszani, ez nagyrészt sikerült is. Kiemelném Abigél tanári játékát.