U11
ETO FC: Háhn Zalán, Nagy Zétény, Lengyel Marcell, Csongor Zente, Vadász Patrik, Kovács Márk, Kocsis Kristóf, Felsődiósi Flórián, Freund Bulcsú, Pölöskei Zalán, Oross Ármin, Gerendai Patrik, Horváth Ádám, Hatejer Marcell. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt:  - A hétvégi Bozsik fordulóra Újpestre utaztunk, ahol a házigazda UTE, a DVSC és a Budapest Honvéd növendékeivel játszhattunk magas színvonalú mérkőzéseket. A gyerekek végig rendkívül koncentráltan, és kezdeményezően játszottak. Ellenfeleinket végig nyomás alatt tartottuk, és az 1v1 elleni játékokban egész nap remekül teljesítettünk védekező és támadó oldalon is. Egyre jobb döntéseket látok hétről hétre a különböző játékhelyzetekben, és a két kapu előtt is remekeltünk a mai napon! Gratulálok fiúk, ez foci volt a javából!

 
U10 
ETO FC: Dulka Benjamin, Szűcs Bálint, Bolla Dávid, Boros Máté, Laki-Tóth Soma, Závori Soma, Vincze Boldizsár, Vasárus Máté, Skerlanitz Ádám, Ströck Félix, Balogh Ádám. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Hétvégén Újpesten játszottuk az aktuális Bozsik fordulót, ahol a hazai csapat mellett a DVSC és a Honvéd csapataival játszottunk nagyon hasznos és tartalmas mérkőzéseket. Mindegyik mérkőzésre elmondható , hogy magas színvonalú és pörgős mérkőzés volt. A gyerekek végig megfelelő hozzáállással és koncentrációval játszottak a meccsek alatt. Minden játékos sok játékidővel és különböző pozíciókban gyűjtött tapasztalattal gazdagodhatott. Tetszett, hogy a gyerekeknél előrelépés a kommunikáció, a mérkőzések alatt segítik egymást a pályán. Gratulálok a srácoknak!
 
U9
ETO FC: Csiszár Marci, Baranyai Ákos, Kababik Beni, Sipos Hunor, Kállai Marci, Fritz Boti, Lakasz Kende, Omischl-Soós Áron. Edző: Czégány Bence.
Czégány Bence: - Vasárnap hat fejlesztő mérkőzést játszottunk az Újpest, a Honvéd és a DVSC ellen. A torna első négy mérkőzésén a gyerekek nagyszerűen teljesítettek egyénileg és csapatszinten is. Az edzésen tanult játékhelyzet megoldások visszaköszöntek a pályán, amit örömmel figyeltem. Az utolsó két mérkőzésre talán mentálisan is elfáradtak a srácok, sajnos lassabban reagáltak és már nem volt meg a kellő agresszivitás a labda nélküli játék során. Ennek ellenére örömmel tölt el, hogy látom mindenkinél a fejlődést! Szép volt fiúk, csak így tovább! 
 
U8 
ETO FC: Adi Barnabás, Kálinger Bélának, Kerekes Kornél, Petrőcz Bálint, Sáfrán Gergő, Stefánia Balázs, Molnár Marcell, Szentmihályi Mirkó, Whalley Jonathan. Edző: Nagy Tamás.
Nagy Tamás: - Az Illés Akadémia szervezésében vasárnap hat mérkőzést játszottak a fiúk jól felkészített csapatok ellen. Mindenki kellő játékperccel gazdagodott, miközben gyakorolhatta az edzésen tanultakat. A gyerekek hozzáállása kiváló volt, végig fantasztikusan küzdöttek, gratulálok a csapatnak!
 
U7
ETO FC: Bóka-Kalmár Nimród, Dömötör Hunor, Karikó Bertold, Lencse László, Petrőcz-Ratatics Marcell, Szabó Ottó, Tápai Zétény, Törő Botond. Edző: Kovács Béla.
Kovács Béla: - Ezen a hétvégén szeretett sportágunk megmutatta a szépségét, de sajnos az árnyoldalát is. A fiúk vasárnap nagyszerű hozzáállással játszottak, ügyesen, sok szép megoldással mutatták meg az edzéseken tanultakat. Szombaton egyesületünk egyik játékosa nagyon súlyos sérülést szenvedett. Márk gyors gyógyulást kíván kis csapatunk, az ETO család visszavár.