U19
ETO FC Győr - Újpest FC 0-1 (0-0)
ETO FC: Kocsis - Bíró (Balajthy), Koncz, Brecska (Rátonyi), Koblinger (Kráz), Gönye, Sós (Varga) Tollár, Nagy (Campione), Beugre, Csala. Edző: Máté Győző.
Máté Győző: - Enervált, rossz felfogású játékunk nagyon fájó, megérdemelt vendégsikert eredményezett.

U17
ETO FC Győr - UTE 2-4 (2-1)
ETO FC: Kátai-Urbán - Sárkány, Csorba D., Prettenhoffer, Kovács-Galavics, Pálfalvi, Ilyés, Badics (Gombás), Garamszegi, Farkas (Csorba T.), Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.
Gsz.: Szerémi (2).
Bognár Zsolt: - Sokkal több volt ebben a mérkőzésben. Voltak szép megoldásaink és támadásaink, amiből sikerült gólt is szerezni, de a védekezésben elkövetett hibák miatt nagyon mérges vagyok, mert ezeket gyakoroljuk minden héten. A kihagyott büntető fordulópont volt, de nem ezért kaptunk ki. Ami pozitívum, hogy újra 5 fiatalabb játékos kapott lehetőséget és megjelentek a stílusjegyeink. Nehezen tudom kimondani, de gratulálok az UTE-nak!

U16
ETO FC Győr - Illés Akadémia 0-0
ETO FC: Uzoni - Tóth O., Hideg, Vasi, Havasi, Lukácsy (Mészáros Á.), Juricin, Algács (Molnár B.), Méhes, Pázmány, Somogyi Á. Edző: Nagy László.
Nagy László: - A jó védekezésünknek köszönhetően nem kaptunk, de a gyenge támadójátékunknak köszönhetően nem is rúgtunk gólt, így a nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született!

U15
ETO FC Győr - FTC  0-3 (0-1)
ETO FC: Deli - Pécskai (Kiss B.), Maszlag, Csernyi, Járó (Béres), Mitring M. (Kuzma), Hernádi, Adi (Czuppon), Gerecs (Hálám), Egyed (Mádi) Balogh B. Edző: Kovács Béla.
Kovács Béla: - Ezen a mérkőzésen sem védekezésben, sem támadásban nem nyújtottunk folyamatosan jó teljesítményt. A labdabirtoklásunk csak a támadó zónáig volt megfelelő, a védekezésben figyelmetlenek voltunk, sok hibát vétettünk, míg az ellenfelünk kihasználta a hibáinkat, és megérdemelten nyerte a mérkőzést.

U14
ETO FC Győr - Kisvárda 8-0
ETO FC: Orbán - Szabó B., Börcsök, Bognár Á., Pálla, Vitális N., Hardon, Jakabovits, Csala, Varga P., Mészáros Zs. Csere: Oláh, Kemény K., Schreiber, Vincze, Dancs, Balogh D., Bakonyi. Edző: Sárközi Attila.
Gsz.: Mészáros (3), Varga (2), Hardon (2), Börcsök.
Sárközi Attila: - Az egész mérkőzésen türelmesen és nagy fölényben játszottunk. Sok helyzetet tudtunk kialakítani és sokat tudtunk pontosan befejezni. Gratulálok a csapatnak a hozzáálláshoz és a játékhoz!

U13
ZTE FC - ETO FC Győr 0-3
ETO FC: Burján - Horváth, Dan, Vargán, Hajdina, Pánczél, Varga P., Károlyi, Bugledits. Csere: Kaszás, Balogh, Péter, Mihalovics, Vági, Hujber. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Bugledits (2), Károlyi.
Lakatos Attila: - Nehezen találtunk szabad területeket a jól és szervezetten védekező hazai csapat mellett. Egy kicsit takaréklángon működtünk, de sokat tettünk azért, hogy az összképet tekintve magabiztosan zárjuk a mérkőzést.

U12
ZTE FC - ETO FC Győr 0-7
ETO FC: Vitéz - Gulyás, Adi, Fekete, Szakács, Schmidt, Virág, Kósa, Bősze. Csere: Cseszregi, Szőke, Finta, Bogner, Juhász, Elek. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Kósa (3), Bősze (2), Bogner (2).
Mondovics Dávid: - Az első 10 percet leszámítva jól és gólra törően játszottunk, a letámadást jól alkalmaztuk és a labdabirtoklásunk is folyamatosan javult, illetve nagyon sok szép egyéni megmozdulást láttam a mérkőzésen. Gratulálok a játékosoknak!

U11- Bozsik Torna (Illés Akadémia)
ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Fördős Olivér, Kovács Konrád, Fügh Tamás, Németh-Kövi Levente, Horváth Zalán, Balogh Damján, Chergui Amir, Erős Donát, Nagy Domonkos, Csemez Dávid, Klema Dominik, Adi Abigél. Edző: Androsch André.
Androsch André: - A nagy hőség ellenére a gyerekek ma is mindent megtettek, hogy jó hangulatban teljen a hétvége, bátor, kezdeményező stílusunknak köszönhetően, eredményes napot zártunk.

U10 – Bozsik Torna (Illés Akadémia)
ETO FC: Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Gerendai Patrik, Horváth Ádám, Kovács Kristóf, Melkovics Máté, Oross Ármin, Szabó Zétény, Vadász Patrik, Wágenhoffer Máté, Závori Soma. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Három kiváló csapattal volt lehetőségünk összemérni tudásunkat a házigazda Illés Akadémia mellett a Fehérvár FC és a Budapest Honvéd csapataival. A nagy hőség ellenére sem spóroltak a gyerekek az energiával és minden mérkőzésen minőségi, nagy iramú játékkal rukkoltak elő. Örömmel tölt el, hogy hétről-hétre a játékunk tudatosabb, letisztultabb. Labdaszerzésekben keményebbek és az ellenfél kapuja előtt jóval kreatívabbak vagyunk, amit a sok szerzett gól is mutat. Több kiváló egyéni teljesítmény is volt a mai napon. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, mindenki megdolgozott a jól megérdemelt fagylaltért! Gratulálok!

U9 – Bozsik Torna (Illés Akadémia)
ETO FC: Dulka Benjamin, Vasárus Máté, Laki-Tóth Soma, Dán Milán, Bolla Dávid, Markó Áron, Balogh Ádám, Boros Máté, Péter Zsombor, Szűcs Bálint. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt: - Szombaton az Illés Akadémia invitálására Szombathelyre utaztunk, ahol a házigazda mellett a Fehérvár FC és a Honvéd csapataival tudtuk összemérni képességeinket.
Játékunk remekül működött a játék mindegyik fázisában. Szép támadásépítéseink voltak, melyeknek a végén a szemfüles és kreatív megoldásoknak köszönhetően sok gólt tudtunk szerezni. Ha a játékhelyzet megkövetelte, akkor egymást kisegítve állítottuk meg az ellenfelek támadásait. Nagyon elégedett vagyok mindenkivel, kiemelkedően focizott az egész csapat ebben a szép nyárias időben!

U8 - Bozsik Fesztivál (Üstökös)
ETO FC: Kállai Marcell (egyénileg oklevélkel jutalmazva), Omisch-Soós Áron, Csiszár Marcell, Fritz Botond, Sipos Hunor, Baranyai Ákos, Kababik Benedek, Stehenics Patrik, Bernáth Olivér. Edző: Nagy Tamás.
Nagy Tamás: - Vasárnap délelőtt az aktuális Bozsik Fesztivált abszolváltuk az Üstökös utánpótlás központjában. A gyerekek ma is próbálták az edzéseken tanultakat alkalmazni, ami dicsérendő. A támadások felépítését és az egyéni kezdeményező játékot tekintve elégedett is vagyok, de labdaszerzést és az együttműködést védekezésben értékelve sok hiányosságot tapasztaltam. Erre az elkövetkezendő időszakban még jobban oda fogunk figyelni!

U7 - Bozsik Fesztivál
ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Pohl Dominic, Kerekes Kornél, Stefanics Balázs. Edző: Szántó Sándor.
Szántó Sándor: - Vasárnap délelőtt szép időben tudtunk 4 mérkőzést játszani a környékbeli csapatok ellen. A meccseket a gyerekek élvezték és felszabadultan játszottak. Bátran cseleztek, sok gólt rúgtak. A hozzáállással és az edzésen tanultakkal is meg vagyok elégedve. Gratulálok a srácoknak!

Leány U19
DVTK - ETO FC Győr 3-1 (1-1)
ETO FC: Spilenberg - Smuk, Kuntzl (Farkas), Ézsely, Gyűrű-Gehring, Varga, (Halmai), Rozs (Lapos), Konrád, Tóth, Rajkovics, Győri. Edző: Süle János.
Gsz.: Rozs.
Süle János: - Az első félidő játéka alapján nem gondoltam, hogy vereséggel kell távoznunk Miskolcról. Jól játszottunk, a vezetést is megszereztük és voltak további lehetőségek is a gólszerzésre. Egy védelmi hibából viszont, a játékrész utolsó pillanatában egyenlíteni tudott a DVTK. A második félidő játéka már nem volt folyamatos, többet hibáztunk védekezésben is és ezen hibáinkból kettőt kihasználva fordítani tudott a Diósgyőr.

Leány U17
ETO FC Győr - DVTK 0-1 (0-1)
ETO FC: Krizsán – Domján (Csóti), Gugg (Szilvás), Krasznai, Ézsely, Halmai (Piti), Szalai, Hordós, Laposova, Radi (Fligh), Szabó P. Edző: Mezei Mihály.
Mezei Mihály: - Nem sikerült a gyakoroltak és megbeszéltek szerint felépíteni a csapatjátékot. Bátortalanul és határozatlanul voltunk jelen a pályán egész mérkőzés alatt. Ennek következménye a rossz játék, és a kevés kidolgozott helyzet. Balszerencsések is voltunk, a szerencsétlen körülmények között bekapott gól miatt és a kapufák miatt, amiket rúgtunk. Ellenben elmondható, önmagunk ellenfelei voltunk egész mérkőzés alatt.

Leány U15
ETO FC Győr - DVTK 5-1 (1-0)
ETO FC: Molnár (Tóth J.) - Szerdahelyi (Lenti), Bozsóki, Szűcs (Haris), Horváth Z., Pölöskei (Tóth Z.), Horváth A., Verasztó, Feil, Lakatos, Kopp. Edző: Horváth Dóra.
Gsz.: Lakatos (3), Verasztó, Horváth A.
Horváth Dóra: - A nagy meleg és a sok hiányzó (sérült) ellenére a lányok remek teljesítmény nyújtva nyerték meg ezt a mérkőzést. Az első félidőben labdabirtoklásban mi voltunk a jobbak, viszont a támadó zónában sok volt a pontatlanság. A második 40 percben megtört a jég. Magabiztos, szép játékunkkal sorban dolgoztuk ki a helyzeteket. Gratulálok a csapatnak. Nagyon ügyesek voltak.

Leány U14
Budaörs - ETO FC Győr 1-9
ETO FC: Tóth J. - Kelemen, Dobai, Verasztó, Tóth B., Pántya, Pallang, Haris, Fábry. Csere: Kelemen B., Szűcs P., Rácz-Haklik, Kecskés, Kopp. Edző: Tóközi Tímea.
Gsz.: Haris (4), Szűcs P. (4), Tóth B.
Tóközi Tímea: - Talán a tavasz folyamán a mai napon nyújtották a gyerekek a legjobb teljesítményüket. Az ellenfél nagy fizikális fölényben volt, de a játék minden elemében felülmúltuk őket! 1-0-s hátrány után, nagyszerű hozzáállással, kellő alázattal, ügyes játékkal rukkoltak elő a gyerekek! Nagyon büszke voltam minden játékosra, aki ma pályára lépett! Gratulálok a csapatunknak!

Leány U12
ETO FC: Hunyadi, Rigó, Bencze, Kelemen Zs., Kelemen B., Vadász, Fatér, Ollé, Régi, Rácz- Haklik, Fábry, Döme, Horváth R., Hercku, Somogyi, Szűcs P., Kecskés, Novák, Szlavonics, Jakabovits. Edzők: Tóközi Tímea, Mészáros László.
Tóközi Tímea: - Vasárnap a regionális lány bajnokság második fordulójában szerepeltünk Szombathelyen. Ismét két csapattal tudtunk indulni a tornán, így minden játékosunknak lehetőséget tudtunk adni, hogy megmutassák fejlődésüket! A gyerekek mindhárom mérkőzésen ügyesen, kreatívan játszottak, Pápa és Szombathely csapata ellen legfőképpen! Gratulálunk minden játékosunknak! Köszönjük a szép számmal megjelent szülők biztatását!

LU10
ETO FC: Tóth Izabella, Pintér Aliz, Fatér Panka, Tomanicska Dorina, Csizi Alexandra, Vajda Kamilla, Bogdán Lucia. Edzők: Tóközi Tímea, Keglovich Ferenc.
Tóközi Tímea: - Kis játékosaink 4 mérkőzést játszottak vasárnap Szombathelyen! Mindenki próbálta a legjobb formáját mutatni, s azt gondolom ez sikerült is! Hétről hétre látszik a fejlődésük amiért nagy dicséret jár minden gyerkőcnek!

Leány U7 - Bozsik Fesztivál (Győrújfalu)
ETO FC: Kis Vivien, Somogyi Alexa, Csizi Laura, Bokor Szofi, Pintér Alíz, Kanasz Nagy Hédi, Jerkó Nóra, Budai Emma, Horváth Csinszka. Edző: Keglovich Ferenc.
Keglovich Ferenc: - Két csapattal vettünk részt a tornán. Egy rutinosabb csapat minden meccsen jól szerepelt, míg a másik csapatban olyan játékosok is szerepeltek, akiknek ez volt az első tornájuk. A lányok jól érezték magukat, ügyesek voltak!