U19
ETO FC Győr - Vasas Kubala Akadémia 3-4 (2-1)
ETO FC: Sebők - Nagy (Póczik), Koncz, Brecska, Kráz (Tollár), Gönye, Herczeg (Sós), Varga (Balajthy) Beugre (Campione), Csala, Mascoe. Edző: Máté Győző.
Gsz.: Herczeg, Beugre, Mascoe.
Máté Győző: - A szünet utáni korai kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzés kimenetelét, amit nagyon sajnálok, mert az első félidő teljesítménye alapján sokkal többre voltunk hivatottak.

U17
ETO FC Győr - DVTK 2-2 (0-0)
ETO FC: Gaál (Uzoni) - Sárkány, Pálfalvi, Prettenhoffer, Lukácsy, Ilyés,Badics, Algács (Garamszegi), Gombás (Molnár),Farkas(Csorba T.), Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.
Gsz.: Farkas, öngól.
Bognár Zsolt: - Összességében elégedett vagyok a mérkőzéssel, főleg úgy, hogy ismét hat fiatalabb játékossal a kezdőben léptünk pályára. Védekezésben voltak kisebb hibáink, de tetszett, hogy egész mérkőzésen próbáltuk nyomás alá helyezni a DVTK-t és próbáltunk labdabirtoklásban is stílusosan játszani. A játék képe alapján igazságos eredmény született.

U15
ETO FC Győr - Vasas Kubala Akadémia 1-0 (1-0)
ETO FC: Lengyel - Pécskai (Kuzma, Deli), Vasi, Csernyi, Béres (Járó), Maszlag, Dömötör (Mádi), Hernádi (Czuppon), Herold (Gerecs), Egyed, Balogh B. (Adi). Edző: Kovács Béla.
Gsz.: Pécskai.
Kovács Béla: - Ezen a mérkőzésen a küzdőszellem és a csapategység volt a siker kulcsa. Várható volt, hogy a fizikálisan erős, magas presszinggel játszó ellenfél ellen, sok párharc és átmenet lesz a meccsen. A mérkőzés nagy részében ezeket jól kontrolláltuk, kevés lehetőséget adtunk az ellenfélnek, és a helyzeteink közül egyet kihasználva nyertünk. Örömünket beárnyékolja, hogy egyik játékosunk komolynak tűnő sérülést szenvedett. Jobbulást kívánunk és várunk vissza Kuzi!

U13
ETO FC Győr - Gyirmót SE 1-0
ETO FC: Burján - Horváth, Dan, Varga M., Vági, Pánczél, Varga P, Hujber, Bugledits. Cserék: Oláh, Balogh, Péter, Mihalovics, Hajdina, Vargán, Károlyi.
Gsz.: Hujber.
Lakatos Attila: - Köszönjük mindenkinek, aki segített, és lehetővé tette, hogy a srácok a stadionban játszhattak! Próbáltuk ünnepivé varázsolni a hangulatot, de a szervezetten játszó gyirmóti csapat megnehezítette. A minőségi első két negyedünk után a harmadikra elaltattuk magunkat, ekkor már hiányzott az utolsó passzok minősége, a ritmusváltások, az egyéni védekezés élessége. De az a tézis is biztos már, hogy 1-0-ra csak a jó csapatok tudnak nyerni. Gratulálok a fiúknak!

U12
ETO FC Győr - Gyirmót SE 8-0
ETO FC: Cseszregi - Gulyás, Finta, Fekete, Bogner, Balogh, Elek, Kósa, Erős. Cserék: Vitéz, Szőke, Adi, Stanisic, Juhász, Schmidt, Szakács, Virág, Bősze. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Szakács (2), Erős, Balogh, Adi, Fekete, Juhász, Bősze.
Mondovics Dávid: - Minden játékos 40 percet játszott jó hangulatban és felfogásban ezen a szép napon. Örülök, hogy a heti célok megjelentek és próbáltuk kihozni a maximumot a mérkőzésből.