ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus FC 0-1 (0-1)

Győr, ETO Stadion 2183 néző. V.: Rúsz (Nagy V., Ország).

 

ETO FC Győr: Ruisz – Kiss M. (Kovács M. 79’), Szépe, Boldor, Vianna, Boschilia (Kröhn 66’), Tóth R. (Vingler 86’), Bumba, Skvarka, Lukics (Csontos 66’), Diarra. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

 

Nyíregyháza Spartacus FC: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki, Vida K. (Farkas B. 67’), Toma, Kesztyűs (Sigér 77’), Nagy B., Nagy D. (Gresó 77’), M. Ramos (Novák 77’), Beke (Kovácsréti 62’). Vezetőedző: Tímár Krisztián. 

 

Gólszerző: Beke (35’).

 

Kiállítva: Bumba (56’).

 

A frissen kinevezett vezetőedzőnk, Kuznyecov Szergej első mérkőzésén irányította A 18. percben Nagy D. tolta középre a labdát, húszméteres lövését Ruisz tolta szögletre. A 29. percben Diarra lőtte középre a labdát, ahol Lukicot találta meg, támadónk az érkező Bumba elé készített, lövését egy vendég védő blokkolni tudta. A 35. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza. Nagy B. passzolt középre, ahol az érkező Beke közelről a kapunkba passzolt 0-1. Az 56. percben Bumba piros lapját követően emberhátrányba kerültünk. Bő egy óra elteltével Lukic lőtt, próbálkozása elment a kapu előtt. A 70. percben Kovácsréti kemény lövését ütötte ki Ruisz. Öt perccel később Diarra passzolt középre, ahol Csontos egy átvétel után a kapu fölé lőtt. A 78. percben ismét Ruisz védett, ezúttal Gresó lövésénél kellett nyújtózkodnia. A hajrában Novák megpattanó lövése a jobb kapufát találta el. A 84. percben Skvarka pontos passza után Diarra próbálkozott közelről, Dala bravúrral védte a bal alsóba tartó labdát.

 

Kuznyecov Szergej: - Feszült hangulat alakult ki a mérkőzésen. Ketté kell választani a látottakat, a kiállítás előttre, és utánra. Kértem a játékosokat, hogy fegyelmezetten játszunk, mert az ilyen meccseken az emóciók el tudnak uralkodni az emberen, de sajnos ezt nem sikerült elkerülni. Utána próbáltunk változtatni az eredményen, dicséret jár a játékosoknak a küzdésért, mindent megtettek az egyenlítésért. A játékban azonban nagyon sokat kell fejlődnünk ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk a célunkat. Sok mérkőzés van még előttünk, most kicsit több időnk lesz a következő fordulóig, ahol nyerni akarunk. Ki kell emelni a szurkolókat, mert végig buzdították a csapatot, és átadták az energiát, amire a játékosoknak szüksége van ilyenkor. Sajnos nem tudtuk ezt meghálálni, de remélem, hogy a következő meccsen ezt megtesszük!