U19 
ETO FC Győr - Várda Labdarúgó Akadémia 0-2 (0-0)
ETO FC Győr: Kocsis- Zója-Katona (Gombás), Csorba D., Gönye, Csiszár, Csorba N. (Barna), Pálfalvi (Boda), Rátonyi, Tollár, Szerémi (Kovács-Galavics), Farkas (Csorba T.) Edző: Máté Győző.
Máté Győző: - Sajnos saját magunkat vertük meg, a kihagyott büntető és a kiállítás megpecsételte sorsunkat.

 

U17 
DVSC - ETO FC Győr : 2-2 (1-0)
ETO FC Győr: Szabó- Sárkány (Geizer), Polgár, Vasi,Havasi (Tóth), Lukácsy, Varga (Méhes), Algács, Molnár, Garamszegi (Pázmány), Somogyi (Szarka). Edző: Bognár Zsolt
Gsz: Algács, Tóth 
Bognár Zsolt: - Jó ritmusú és paprikás hangulatú mérkőzést játszottunk és azt kell, hogy mondjam Debrecenben hagytunk két pontot. Játékban és erőben is ellenfelünk fölé nőttünk, de sajnos magunknak köszönhetjük, hogy nem sikerült nyerni. A kapott góloknál nem koncentráltunk, pedig két gyakorolt szituációból született. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy a Debrecen kapusa volt a mezőny legjobbja. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és hozzáálláshoz.

U16 
Budapest Honvéd - ETO FC Győr 1-1 
ETO FC Győr:
 Lengyel- Csernyi, Onody, Bognár Á., Béres, Puruczki, Maszlag,  Hernádi, Hálám, Czuppon, Balogh B. Csere: Deli, Kuzma, Kiss B., Herold, Mádi.  Edző: Sárközi Attila.
Gsz: Hálám
Sárközi Attila: - Az első 10 percet és az utolsó 10 percet leszámítva végig tudtunk dominálni a játék stílusunknak megfelelően. A kiállítás után higgadtan és türelmesen játszottunk. Védekezésben sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, amikkel jobban kell tudnunk gazdálkodni. Gratulálok a csapatnak a játékhoz és az 1 ponthoz.

 

 

U15 
Honvéd MFA - ETO FC Győr 0-1 (0-1)
ETO FC Győr:
 Orbán - Bakonyi, Schreiber, Börcsök, Pálla - Vitális, Homola -V. Z., Mészáros - Herczeg, Varga P., Élő. Csere: Kovács H., Szabó B., Simon, Czombos, Dancs, Hardon, K.Szabó P. Edző: Hartyán Dániel.
Gsz.: Varga P.
Hartyán Dániel: - Ami mindenképpen bizalomra ad okot, hogy egyre többet tudunk magasan védekezni az ellenfél térfelén és tudunk labdákat szerezni ezekből a helyzetekből. A mai napon kimondottan tetszett a csapat labdavesztés utáni reakciója, ahogy azonnal nyomást helyeztünk az ellenfél játékosaira és ezekből szereztünk vissza labdákat. Labdabirtoklásban léptünk előre, több tetszetős akciónk is volt az első félidőben. Gratulálok a csapatnak és a stábnak!

 

 

U14 
ETO FC Győr - Várda Labdarúgó Akadémia 4-0 (4-0)
ETO FC Győr:
 Burján - Horváth H., Vargán, Varga M, Vági - Varga P., Balogh, Pánczél - Péter B., Kozicz, Hujber.  Csere: Keszler, Rejtő, Dan, Hajdina, Károlyi, Németh, Milanovich. Edző: Mondovics Dávid
Gsz: Pánczél (2), Hujber, Kozicz.
Mondovics Dávid: - Átesve a tűzkeresztségen, élveztük az első nagypályás bajnoki mérkőzésünket. De az első félidő után, van némi hiányérzetünk a második játékrésszel kapcsolatban. Ennek ellenére nagyon sok jó dolgot láttunk, visszaköszöntek az edzésen gyakorolt elemek és szép gólokat szereztünk. Gratulálunk a játékosoknak!

U13
MTE - ETO FC Győr 1-1 (1-0)
ETO FC Győr:
 Vitéz - Bogner, Fekete Á., Adi, Gulyás - Schmidt, Virág L., Szakács - Bősze. Csere: Cseszregi, Kósa, Elek, Balázs D., Somogyi, Szőke. Edző: Gerstweiler Dániel.
Gsz: Adi.
Gerstweiler Dániel: - Meg kell tanulnunk, hogy egyik mérkőzésen sem adják ingyen a győzelmet. Sokat birtokoltuk a labdát, beszorítottuk az ellenfelet, de az első 40 percben hiányzott a kreativitás az utolsó passzoknál. A kapott gól után óriási nyomást helyeztünk az ellenfélre, mindent megtett a csapat a fordításért, de csak egyenlítésig jutottunk. Nem vagyok elkeseredve, és a fiúknak sincs rá okuk, biztos vagyok benne, hogy legközelebb nem csak játékban, de az eredményt illetően is felül tudunk kerekedni!

 

 

U12
SC Sopron - ETO FC Győr 1-9 
ETO FC Győr:
 Stum - Mandel, Horváth, Szabó, Klema - Adi, Balogh, Erős - Fehér. Csere: Pécsi (k), Tóth, Kovács, Németh-Kövi, Chergui, Fördős, Felsődiósi, Csemez, Nagy, Fügh. Edző: Lakatos Attila
Gsz: Fehér (3), Klema (2), Csemez (2), Tóth, Erős.
Lakatos Attila:- Voltak kifejezetten jó periódusaink, labdabirtoklásban még magabiztosabbak voltunk az elmúlt hetekhez képest, és kifejezetten szép gólokat lőttek a srácok. Amiért jöttünk, azt sikerült megvalósítani, és örülök, hogy a keret összes játékosának lehetőséget tudtam adni.

 

U12 
MTE - ETO FC Győr 1-7
ETO FC Győr:
 Stum - Tóth, Németh-Kövi, Szabó, Klema - Csemez, Balogh, Erős - Fehér. Csere: Pécsi (k) Chergui, Fördős, Nagy, Fügh, Mandel, Horváth, Adi. Edző: Lakatos Attila.
Gsz: Fehér (5), Tóth, Erős.
Lakatos Attila: - Ráerősítünk a fizika törvényeire. A nagyszerű egyéni teljesítmények egyenesen arányosak a csapat kiváló játékával. A harmadik negyedet kivéve folyamatos nyomás alatt tartottuk a kellemetlen stílusú óvári csapatot. Kiemelném Klema Dominik, Erős Donát és Fehér Zétény kezdeményező játékát.